Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kamaráti mali letieť na dovolenku s Ryanairom: Tú letenku musíte vidieť! Všetci vybuchli od smiechu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TikTok/leebonnie2707)

DUBLIN - Video skupiny mladíkov z Írska sa stalo virálnym. Zachytáva, ako jeden z nich vytiahol vytlačenú letenku pred registráciou na letisku. Nato nasledovala salva smiechu od jeho kamarátov. Za podarený žart video len za deň získalo viac ako dva milióny videní.

Podarené video na TikToku ukazuje mladíkov, ako sa pripravujú check-in u leteckej spoločnosti Ryanair na dublinskom letisku. Jeden podá kamarátovi vytlačenú letenku, nie však hocijakú. Po tom, čo poskladaný papier rozloží, zistí, že je v ohromnom rozmere A0. To chalanov okamžite rozosmeje.

@leebonnie2707 Will that boarding pass fit in your hand luggage sir ? @Ryanair @Dublin Airport #ryanair #fyp #holiday #dublinairport #dublin #ireland #boardingpass ♬ original sound - Lee Bonnie

A podobne reagujú aj užívatelia, ktorí príspevok zaplavili stovkami komentárov: "Nič nie je také dobré ako dublinský zmysel pre humor," poznamenala jedna osoba. "Pozrel som si to už niekoľkokrát. Nemôžem sa prestať smiať. Chlapcov smiech je nákazlivý," napísal ďalší užívateľ.  

Viac o téme: DovolenkaLetiskoLetenkaRyanairKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu