Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Brunetka podstúpila operáciu, aby sa znova stala pannou: Chlap ju chce pripraviť o poctivosť, ponúkol jej mega sumu!

(Zdroj: Instagram/juju.brazil)

MIAMI - Dvadsaťdvaročná modelka a influencerka tvrdí, že zaplatila tisíce eur za operáciu na rekonštrukciu vagíny, aby sa znova stala pannou. Fanúšik, ktorý ju chce o znovunadobudnuté panenstvo pripraviť, jej teraz za to ponúkol viac ako stotisíc eur. Ona ale tvrdí, že na tomto svete nie je dostatok peňazí, za ktoré by bola ochotná podstúpiť tento krok.

Dvadsaťdvaročná Julia Medeirosová zaplatila viac ako 9000 dolárov (8100 eur) za operáciu na rekonštrukciu vagíny, aby sa znova stala pannou. Jeden nemenovaný jej nedávno ponúkol pol milióna dolárov (453 000 eur) za to, že ju oň pripraví, informoval Daily Star. Začal vraj na 10 000 dolároch a každý deň sumu stupňoval, až skončil na spomínaných 500 000. 

Influencerka však nemá záujem predávať svoju poctivosť, pretože si ho šetrí pre toho pravého muža. "Nechcem to robiť pre peniaze. O panenstvo som prišla, keď som mala 17 rokov. Pred rekonštrukciou vagíny som bol oklamaná, oľutovala som ten sex. Bol starší, sľúbil mi manželstvo, deti a domov. Keď dostal, čo chcel, bol preč. Teraz hľadám vzťah, v ktorom sa budem cítiť milovaná a tiež toho človeka budem milovať," prezradila. 

Zároveň priznala, že to nie je prvýkrát, čo jej muži ponúkali peniaze za jej panenstvo. "Odkedy som podstúpila operáciu na rekonštrukciu panenskej blany, ľudia mi začali ponúkať veľmi vysoké ceny. Nikdy som ich neprijala," povedala s tým, že ďalší sex bude už len z lásky, pretože je romantička. Ako svojho princa na bielom koni si prestavuje vysokého, finančne úspešného muža s ryšavými alebo blond vlasmi. 

Viac o téme: PanenstvoInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu