Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kandidát na starostu šokoval tým, ako chce financovať svoju kampaň: Na to by nemali mnohí žalúdok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TURBO - Kolumbijčan Cristian Mestre kandiduje na post starostu mesta Turbo. Kampaň si plánuje financovať zo zdrojov, ktoré získa zo známej predplatiteľskej stránky. Podľa jeho slov netreba takýto postoj odsudzovať. Veľké korporácie, ktorým by musel byť neskôr zaviazaný, zostanú totiž bokom a všetko v podstate zafinancujú jeho sympatizanti.

Kandidatúra v komunálnych voľbách môže byť finančne náročná záležitosť a uvedomuje si to aj Cristian Mestra, ktorý sa uchádza o post starostu mesta Turbo v Kolumbii. Financie na svoju kampaň plánuje získať registráciou na platforme OnlyFans. V najnovšom videu požiadal svojich priaznivcov a potenciálnych voličov o pomoc, pričom zdôraznil, že mu ide o to, aby kampaň financovali oni a nie veľké korporácie. Predplatné jeho obsahu je 4600 kolumbijských pesos (zhruba jedno euro), píše denník Daily Express

 

En un giro inesperado en la campaña electoral, Cristian Mestra, candidato a la Alcaldía de Turbo, ha anunciado una...

Posted by La Chiva de Urabá on Wednesday, July 5, 2023

"Táto odvážna kandidatúra sa nezaväzuje k veľkému kapitálu, aby sme neohrozili budúcnosť obyvateľov Turba. Preto uskutočňujeme úspornú kampaň," vysvetľuje Mestra, ktorý donedávna pôsobil ako tajomník pre financie v obci Antioquia. Pripomína, že ide o kampaň robenú "na ulici, rešpektujúc politické rozdiely pri prezentovaní myšlienok a poskytovaní diskusie". Zároveň doplnil, že má veľkú úctu k oponentom, pretože sú to jeho priatelia a má ich  rád. 

"Chcem, aby ste mi pomohli financovať túto kampaň a chcem, aby bola obľúbená a aby sme ju robili všetci spoločne. Preto som sa spolu so svojím pracovným tímom rozhodol vytvoriť službu OnlyFans. Ide o to, že prostredníctvom nej môžete prispievať, aby sme mohli financovať rôzne predvolebné aktivity. Zanecháme vám odkaz, aby ste sa stali súčasťou našej komunity, a tak spolu posunieme túto kampaň s Božou pomocou dopredu. Ďakujem vám veľmi pekne a nech vás Pán požehná." 

 

Mientras Dios sea nuestro guía, este proyecto no se detendrá por la voluntad de los hombres. Santa Fe La Playa, mi...

Posted by Cristian Mestra on Sunday, July 16, 2023

Cristian prisľúbil, že na svojom účte na OnlyFans zverejní aj akty, ktoré však budú mať umelecký charakter. Prirovnáva ich k starovekému Grécku. "Stále si myslím, že je to téma, ktorá by sa nemala démonizovať. Treba byť veľmi otvorený a pochopiť, že akt a telo sú súčasťou každodenného života človeka. Ak si pozriete sochy v starovekom Grécku, takmer všetky boli nahé," dodal. 

Viac o téme: StarostaKolumbiaOnlyFansCristian Mestre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu