Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vodič na sociálnej sieti skritizoval ženu, ktorá ho vybrzďovala: Ozvala sa aj ona, jej VERZIA príbehu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

QUEENSLAND - Istý vodič v austrálskom Queenslande sa na sociálnych sieťach nelichotivým spôsobom vyjadril na adresu ženy, ktorá ho podľa neho obmedzovala na diaľnici Bruce Highway. Jeho príspevok nezostal nepovšimnutý; vodička, ktorú obvinil z nebezpečnej jazdy, mu vrátila úder a vysvetlila situáciu.

Podľa Jasona Hankinsa žena jazdiaca pred ním opakovane brzdila, čím ho nútila neustále spomaľovať. Všetko sa údajne opakovalo niekoľko kilometrov, až kým sa mu nepodarilo predbehnúť ju. "Bol som za ňou najmenej dve dĺžky auta, potom sa rozhodla, že ma začne asi desaťkrát obmedzovať, takmer až do úplného zastavenia. Nemohol som veľa urobiť, mal som za sebou hliadku. Absurdné správanie," uviedol v skupine Cairns Bad Drivers and Parkers, kde vodičku nazval "absolútne hlúpou ženou, ktorá ohrozuje životy ľudí"

Vodič na sociálnej sieti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Jason Hankins)

Rozzúrený vodič zverejnil aj fotografiu auta v nádeji, že sa nájde niekto, kto ju dokáže identifikovať. Príspevok rýchlo nabral na obrátkach a doteraz bol zdieľaný viac ako 10 000-krát. Zatiaľ čo viacerí vyjadrili Hankinsovi podporu, iným prekážalo, že v ňom spomenul, že išlo o ženu. Jeden užívateľ si myslí, že takýto status je zbytočným hanobením pohlavia. Netrvalo však dlho a ozvala sa žena, ktorú vodič tak veľmi kritizoval a opísala situáciu zo svojho pohľadu. Vraj sa len snažila dodržať povolenú rýchlosť. "Áno, to som ja! Idem 60 v zóne 60 a bohužiaľ nepoužívam tempomat a musím prispôsobiť rýchlosť, aby som neprekročila povolenú rýchlosť," vysvetlila a Jasonovi zároveň odkázala, aby sa nelepil na autá jazdiace pred ním a aby zanechával bezpečný odstup. "V spätnom zrkadle som ani nevidela vašu poznávaciu značku alebo svetlá. Určite som však videla váš prst! A počula som trúbenie... Vďaka za fotku," doplnila. 

Mnohí ocenili odpoveď ženy a chvália ju za uvedenie veci na pravú mieru. "Takže ťa sledoval. Snažil sa ťa trollovať na Facebooku. Pravdivý príbeh vyšiel najavo," napísal jeden z komentujúcich. "Milujem túto skupinu a milujem, keď ľudia odpovedajú a dozvedia sa obe strany príbehu," skonštatoval ďalší.

Viac o téme: VodičPredbiehanieAustráliaNebezpečná jazda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu