Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO staršej vodičky na diaľnici je hitom: Chcela uniknúť zo zápchy... neuveríte, čo spravila!

(Zdroj: TikTok/dills_taxi)

COLCHESTER - Britská polícia vyšetruje bizarný incident. Nemenovaná vodička na frekventovanej ceste nelegálne presúvala kužele z vyčlenenej oblasti, aby unikla z dopravnej zápchy. Ženu si rýchlo všimol cestár, ktorý ju prinútil vrátiť sa späť do premávky. Video z incidentu sa šíri na sociálnych sieťach, kde sa stalo hitom.

Na videu je zachytená staršia žena, ktorá sa pokúša vyhnúť dopravnej zápche na severnej ceste A12 v blízkosti Marks Tey v grófstve Essex. Urobila to však veľmi nešťastne - snažila sa presunúť kužele na ceste. Na záberoch je vidieť, ako vystúpila z auta a presúvala niekoľko dopravných kužeľov. Rýchlo však zasiahol cestár, ktorý jej gestom naznačil, aby sa vrátila do svojho vozidla. Polícia v Essexe, ktorá sa zaobera týmto prípadom, uviedla, že zápcha vznikla kvôli nehode na ďalšej ceste. 

Video bolo pôvodne zverejnené na Facebooku, no neskôr sa objavilo aj na iných sociálnych sieťach, pričom na TikToku zaznamenalo viac ako dva milióny zhliadnutí. "Oceňujem, že video tohto incidentu sa šíri na sociálnych sieťach, pretože je obzvlášť šokujúce. Zúžené oblasti slúžia pre bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky a cestárov. Každý, kto ich ignoruje, potenciálne vystavuje seba a ostatných riziku," uviedol vedúci cestnej policajnej jednotky Adam Pipe. 

 

https://highways-news.com/watch-video-of-woman-moving-roadworks-cones-goes-viral/ A video of a woman trying to drive...

Posted by Highways News on Friday, April 21, 2023

Simon Amor z britskej štátnej spoločnosti National Highways pripomenul, že opatrenia na riadenie dopravy majú zabezpečiť bezpečnosť verejnosti. "Presun a jazda cez vyznačené oblasti je priestupkom, porušením zákona o cestnej premávke a vysoko nezodpovedným činom. Bezpečnosť je absolútnou prioritou národných diaľnic. Chceme, aby sa každý dostal domov bezpečne a v poriadku, a to platí aj pre našich pracovníkov." 

Viac o téme: PriestupokDiaľnicaVodička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu