Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sestry strávili noc v národnom parku: Ráno po zobudení zažili šok! Pohľad na ich auto ich dorazil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GREAT SMOKY MOUTAINS - Žena nemohla uveriť vlastným očiam, keď otvorila svoje auto po noci strávenej v národnom parku. Interiér bol totiž celý zdevastovaný. Keď zistila, kto stojí za vandalizmom, nemohla tomu uveriť. Bol to miestny obyvateľ - čierny medveď, ktorý sa popri hľadaní potravy zabuchol v aute.

Emma bola so svojou sestrou na dovolenke v národnom parku Great Smoky Moutains v Severnej Karolíne, keď sestrino auto zničil 90-kilový medveď. Američanka v jednom z viacerých videí dokumentujúcich incident spomína, že okolo 22:00 počuli klaksóny, tak sa išli pozrieť, čo sa deje. Zbadali, ako sa zamestnanci rezortu snažia zviera prinútiť, aby sa vrátilo do lesa, ale bolo ho ťažké vidieť v tme. 

@intrusivethot03 RIP ruby 😔🙏 also the bear is alive we wouldnt let them kill it ‼️ #fypシ #foryoupage #gatlinburg #tennessee #pigeonforge ♬ Always Remember You - ❄ DISNEYLYRICS ❄

"Zrazu počujeme, ako vľavo od nás praskla vetvička," uviedla Emma. O chvíľu nato sa otvorili dvere odomknutého auta, do ktorého nastúpil medveď a zabuchol sa v ňom. Vozidlo stálo na kopci, čo sa mu očividne nepáčilo. Zdevastoval strechu a palubnú dosku, v celom interiéri ostala len spúšť. Po tom, čo narobil v aute pohromu, sa ho nakoniec podarilo vyhnať preč miestnej polícii. 

Viac o téme: AutoMedveďNárodný park
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu