Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Influencerka pobúrila ľudí: Takto zarába do prasiatka svojho syna (5)! Už nič nemôže byť horšie

(Zdroj: TikTok/rubytuesdaymatthews)

BYRON BAY - Mamička a influencerka Ruby Tuesday Matthewsová je pod paľbou kritiky za to, že predáva tričká, ktoré vlastnoručne zdobí jej päťročný syn. Takto vraj prispieva na jeho úspory. V krátkom časovom úseku je tak kritizovaná za svoje kontroverzné správanie už druhý raz.

Austrálska influencerka z Byron Bay čelí nevôli fanúšikov. Rozhnevalo ich, že im ponúka tričká, ktoré vyzdobil jej syn Mars. Trojnásobná matka v nedávnom príspevku na Instagram Stories uviedla, že má na predaj má niekoľko tričiek a tielok a spresnila, že peniaze odloží do synovho prasiatka, pretože nemá bankový účet. 

 

She is desperately trying to fund his piggy bank

Posted by Daily Mail Australia on Monday, June 5, 2023

Toto nečakané podnikanie okamžite upútalo pozornosť účtu Dutch Minty, ktorý sleduje influencerov. "Čo si myslíte o tom, že rubytuesdaymatthews predáva tričká za viac ako 50 dolárov (31,10 eura), ktoré vyrobilo jej päťročné dieťa?" pýta sa. Reakcie prichádzali rýchlo a vo veľkom počte, pričom mnohí odsúdili spôsob, akým Tuesday zarába peniaze. "Ľudia doslova bojujú o to, aby mohli zaplatiť za potraviny, takže 50 dolárov je vtip," rozhorčil sa jeden užívateľ. "Keď si myslíte, že to už nemôže byť horšie, tak príde toto," skonštatoval ďalší. 

Iní mamičku obvinili, že využíva základňu svojich priaznivcov a za vysokú cenu predáva oblečenie, ktoré pravdepodobne pochádza z KMARTu.  Mnohí taktiež podotkli, že peniaze do pokladničky päťročného dieťaťa by mali pochádzať z vreciek jeho rodičov a nie od cudzích ľudí. Nie všetci však zaujali voči Matthewsovej negatívny postoj. "Súhlasím s tým, aby sa deti naučili zarábať peniaze a šetriť. Myslím si, že ich to treba učiť už od útleho veku. Vďaka tomu si budú oveľa viac vážiť veci. Peniaze nerastú na stromoch," uviedla jedna osoba. 

Nejde o prvý príspevok, kvôli ktorému Ruby čelila kritike v súvislosti s jej synom Marsom. Užívateľom sa nepozdávali fotografie, na ktorých pózuje v módnej kampani bez trička a v nohaviciach, ktoré má stiahnuté hlboko pod pásom. Mnohí ich označili za zneužívanie. "Ak niekto sexualizuje tento obrázok, myslím si, že by sa mal pozrieť na širší obraz toho, čo je jeho problém a možno preto je taký citlivý," bránila sa influencerka.

Podľa svojich slov si uvedomuje, že zverejňovanie fotografií detí na internete predstavuje nebezpečenstvo, ale ona má vraj vytvorené primerané bezpečnostné štruktúry. "Veľmi dobre viem, že existujú predátori, ktorí zbierajú detské fotografie, ale oveľa viac ma znepokojuje, keď má moje dieťa telefón, ako keď sa takýto obrázok dostane na internet," uzavrela. 

Viac o téme: SynInfluencerkaRuby Tuesday Matthews
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu