Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hororový nález v krokodílovi: Rozrezali ho a vo vnútri bol... hotová nočná mora!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LAKEFIELD - V severnom Queenslande došlo k objasneniu prípadu nezvestného šesťdesiatpäťročného rybára, ktorý záhadne zmizol koncom apríla. Nanešťastie sa naplnili obavy jeho priateľov a vyšetrovateľov. Tí totiž od začiatku predpokladali, že muž bol napadnutý krokodílom.

Austrálčan Kevin Darmody zmizol v sobotu 29. apríla v Národnom parku Rinyirru, keď bol s kamarátmi na rybách. Tí mali už od začiatku obavy,  že ho zožral krokodíl, čo sa nakoniec aj potvrdilo. Darmodyho priatelia si spomínajú, že síce nič nevideli, ale najskôr počuli jeho výkrik a potom šplechot vody. Kým jeden z nich dobehol na miesto, kde Kevin chytal ryby, na hladine bol už iba vír. 

 

So sad 💔💔 The remains of an Australian man who vanished while fishing with friends have been found inside a crocodile....

Posted by Odd & Horrible Stories on Saturday, May 6, 2023

Po dvojdňovom pátraní zastrelili policajti samca krokodíla dlhého vyše štyri metre a takmer trojmetrovú samicu. Neskôr potvrdili, že ľudské pozostatky nájdené v tele jedného z predátorov patria nezvestnému mužovi. Domnievajú sa však, že za jeho smrť môžu oba plazy. 

 

#UPDATE: Human remains believed to belong to a missing fisherman have been found inside a large crocodile euthanised by...

Posted by 9 News on Tuesday, May 2, 2023

Rybárov kamarát Stuart Wiggins vzdal hold polícii a dobrovoľníkom zo State Emergency Service (SES), ktorí po Darmodym intenzívne pátrali. "Kevin miloval rybárčenie, vždy varoval ľudí, aby sa nepribližovali k vode a boli veľmi opatrní. Je tu veľa krokodílov a to je riziko, ktoré podstupujete. Lovil na mieste, ktoré mal rád a nikdy sa presne nedozvieme, čo sa stalo. Ozval sa výkrik, špliechanie a potom nič," povedal smutne. 

Viac o téme: KrokodílRybárAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu