Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hororové prebudenie: Hosť sa v hotelovej izbe v noci zobudil na to, ako mu manažér cmúľa...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NASHVILLE - Muž plánuje žalovať hotelovú sieť po tom, ako sa v noci zobudil a zistil, že mu manažér cmúľa prsty na nohách. Ten vyhlásil, že v izbe cítil dym, a preto vošiel dnu. Hosťa incident zasiahol natoľko, že sa necíti bezpečne už ani vo vlastnom dome.

Peter Brennan z Texasu zostal 30. marca cez noc v hoteli Hilton Downtown Nashville na pracovnej konferencii. Jeho nočný spánok však prerušil 52-ročný zamestnanec David Neal, ktorý vošiel do hosťovej izby. Podľa miestnej polície si naklonoval vstupnú kartu, aby sa dostal dnu. Keď sa Brennan prebudil, zistil, že mu Neal cmúľa prsty na nohách. "Okamžite som vyskočil z postele a začal kričať. Prešiel som do režimu zisťovania faktov. Kto si? Prečo si v mojej izbe? Čo tu robíš? Videl som, že má na sebe uniformu, mal na sebe menovku. Rozprával sa so mnou, ale nedal mi žiadne vecné odpovede," uviedol. 

 

A hotel guest in Nashville was woken up to quite a fright -- the night manager SUCKING ON HIS TOES!!!! 😱

Posted by PerezHilton.com on Monday, May 8, 2023

Neal, ktorý pracoval ako nočný manažér hotela, tvrdil, že vošiel do izby, pretože cítil dym. Žiadni iní hostia ani zamestnanci ale nič podobné nehlásili. Polícia Davida o niečo neskôr zatkla v dome v štáte Tennessee a obvinila ho z vlámania a ublíženia na zdraví. Peter sa posťažoval, že sa po incidente necíti bezpečne ani doma. Rozhodol sa preto žalovať Neala aj sieť hotelov Hilton Hotels. 

K prípadu sa vyjadril aj hovorca siete hotelov. "Hilton Nashville Downtown je nezávisle vlastnený a prevádzkovaný treťou stranou a žiadny subjekt Hilton Hotels nezamestnáva personál v tomto zariadení. Bezpečnosť a ochrana našich hostí je našou najvyššou prioritou a Hilton berie takéto veci veľmi vážne," informoval s tým, že predstavitelia siete hotelov úzko spolupracujú s miestnym policajným oddelením. Kvôli firemnej politike ďalej nekomentoval prebiehajúce vyšetrovanie. 

Viac o téme: HotelObťažovanieŽalobaFetiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu