Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Horor počas divokého sexu: Dvojica si užívala najnebezpečnejšiu polohu, keď vtom... PREBOHA!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ZÁPADNÁ NUSA TENGGARA - Muž z Indonézie prišiel na pohotovosť s chúlostivým problémom. Počas sexu s partnerkou začul prasknutie a následne stratil erekciu. Objavil sa aj krvavý výtok z penisu a ťažkosti s močením. Lekári zistili, že došlo k zlomenine. Tá sa najčastejšie vyskytuje pri praktizovaní týchto sexuálnych polôh.

Nemenovaný 37-ročný Indonézan zašiel na pohotovosť s akútnou bolesťou, ktorá sa u neho objavila počas sexu. Spolu s partnerkou si vraj užívali polohu obrátenej kovbojky, kedy žena sedí na mužovi, pričom je k nemu otočená chrbtom. Zrazu ale začul praskavý zvuk. Tiež si všimol, že z penisu začala vytekať krvavá a tekutina a mal ťažkosti s močením. Neskôr vysvitlo, že došlo k zlomenine penisu. 

Horor počas divokého sexu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

"Diagnóza zlomeniny penisu je pomerne jednoduchá, pretože ju sprevádzajú typické príznaky. Vo všeobecnosti spôsobuje praskavý zvuk, rýchle odkrvenie, akútnu bolesť, opuch údu a krvácanie," uviedli odborníci v správe zverejnenej v časopise Urology Case Reports. Výtok krvi z penisu, prítomnosť krvi v moči a narušenie vyprázdňovania väčšinou naznačujú poškodenie močovej trubice. "V našom prípade pacient počul hlasné praskanie, po ktorom nasledoval opuch, odkrvenie penisu a bolesť v ňom. Prítomné bolo aj krvácanie a akútne zadržiavanie moču, čo naznačovalo poškodenie močovej trubice." 

Pri zákroku chirurgovia vyčistili miesto zranenia, opravili dve prasknuté trubice a zašili mužovu močovú rúru. Taktiež vykonali test umelej erekcie, aby sa ubezpečili, že sa penis ohýba normálne. Napokon mu úd zošili a prekryli obväzom. Päť dní po operácii muža poslali domov s katétrom. Na kontrole o niekoľko týždňov neskôr lekári skonštatovali, že penis pacienta bol v dobrom stave, dokázal dosiahnuť erekciu a normálne močiť. 

Horor počas divokého sexu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Experti vysvetlili, že k takýmto zlomeninám dochádza vtedy, keď penis pacienta zasiahne lonovú kosť alebo pošvovú hrádzu partnerky, čo sa obvykle stane počas divokého sexu. Väčšina zlomenín penisu nastane, keď pár zaujme pozíciu, pri ktorej je žena navrchu. Zlomenina sa však môže vyskytnúť aj počas masturbácie alebo pri nevinnom prevrátení sa v noci v posteli.

Viac o téme: SexPenisZlomenina penisu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu