Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi sudca (33) dostal vyhadzov: Keď zistíte, čo robí po nociach... sodoma gomora!

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/gregoryalocke)

NEW YORK - Tridsaťtriročný Gregory A. Locke bol mestským správnym sudcom v New Yorku, ktorý mal za úlohu rozhodovať o parkovacích lístkoch. Prednedávnom bol ale prepustený pre neprofesionálne správanie. Má totiž dosť toho na rováši.

Locke si popri práci právnika rozbehol účet na OnlyFans. "Profesionál v bielom golieri cez deň... veľmi neprofesionálny v noci. Vždy amatérsky, vždy surový, vždy potrhlý," píše vo svojom profile.

Na rozdiel od mnohých tvorcov obsahu, ktorí sa obracajú na túto stránku ako na spôsob, ako si zarobiť na živobytie, sa Gregory dokázal veľmi obstojne uživiť svojou prácou cez deň. Podľa New York Post mu daňoví poplatníci platili 58 dolárov (53 eur) za hodinu. Od svojich fanúšikov na OnlyFans si účtuje 12 dolárov mesačne a za svojich JustFor.Fans 9,99 dolára. Účet má obsahovať tvrdú pornografiu.

Mladík však o svoju prácu sudcu nedávno prišiel. Koncom februára starosta New Yorku Eric Adams vo svojom prejave kritizoval odluku cirkvi od štátu, na čo mu Locke na Twitteri odpísal, že "Eric Adams mu má vyf*jčiť". Neskôr členke newyorskej rady Vickie Paladinovej odkázal, že sa má "zadusiť k*rva", pretože kritizovala "Drag Queen Story Hour" v miestnych školách a knižniciach. Tá na neho podala sťažnosť, kvôli ktorej bol prepustený. Lockovi nadriadení zrejme netušili o jeho alter-egu dospelého zabávača. 

Gregory netrávi svoj voľný čas len zverejňovaním explicitného obsahu alebo trollovaním politikov, založil si aj vlastnú advokátsku kanceláriu. Locke LLP na svojej reklame na LinkedIn uvádza: "Zameriavame sa na zastupovanie jednotlivcov, ktorí boli zranení alebo utrpeli krivdu, ktorí potrebujú kompetentné zastúpenie, ktoré im pomôže postaviť sa za svoje práva." Tieto dni sa právnik opäť objavuje v médiách, pretože po svojom vyhadzove z mestskej rady trávi dovolenku v rezidencii v Las Vegas, s čím sa rád chváli na svojom Instagrame.

Viac o téme: SudcaPrávnikOnlyFansGregory A. Locke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu