Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozprávkový plat aj zmluva o smrti: Ronaldo ponúka zamestnancom takéto pracovné podmienky

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo (Zdroj: SITA/AP)

RIJÁD - Pre tridsaťosemročného legendárneho futbalistu Cristiana Ronalda sa rozhodne oplatí pracovať. Okrem rozprávkového platu ale v pracovnej zmluve zamestnancov portugalskej ikony nájdeme aj špeciálnu klauzulu netradičného charakteru.

Ronaldo ponúka svojim zamestnancom kráľovské platové podmienky, keď za mesiac práce v jeho luxusnom sídle zarobia 6000 eur. Zároveň ale musia podpísať tzv. zmluvu o smrti. S takýmito zaujímavými informáciami prišiel nemecký denník Der Spiegel.

Ten uvádza, že futbalista a jeho manželka Georgina Rodríguezová s celou rodinou otvorene hovoria so svojimi zamestnancami o rodinných záležitostiachy, ale ich poistkou je špeciálna klauzula v zmluvách zamestnancov.

Tou je takzvaná zmluva o smrti, podľa ktorej zamestnanci nemôžu mimo domu Ronalda rozprávať žiadne veci zo svojho pracovného života ani zo života futbalovej ikony. Toto všetko má platnosť až sedemdesiat rokov po smrti portugalského útočníka. V prípade porušenia bizarnej klauzuly je hociktorý člen Ronaldovej rodiny oprávnený žalovať zamestnanca, ktorý sa porušenia dopustil.

Viac o téme: Cristiano Ronaldo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu