Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi kráska mu dala košom: ROZVOD s brazílskou futbalovou ikonou obvinenou zo sexuálneho napadnutia

Dani Alves a Joanna Sanzová
Dani Alves a Joanna Sanzová (Zdroj: Profimedia)

BARCELONA - Španielska modelka a podnikateľka Joanna Sanzová (29) potvrdila svoj rozchod s brazílskou futbalovou ikonou španielskeho giganta FC Barcelona Danim Alvesom (39), ktorý je zadržiavaný vo väzení po obvinení zo sexuálneho napadnutia.

Rodáčka zo španielskeho Tenerife, ktorá sa po boku barcelonskej ikony a dlhoročného reprezentanta Brazílie naposledy pôsobiaceho v mexickom klube UNAM Pumas objavovala od roku 2017, sa druhýkrát vybrala na návštevu za Alvesom, ktorý je umiestnený vo väzení Brians 2 neďaleko Barcelony.

Aj keď návšteva milovanej polovičky futbalistu zrejme naplnila nádejou, že ich vzťah by napriek tvrdým obvineniam Alvesa mohol pokračovať, opak bol pravdou. Sanzová ho navštívila len kvôli tomu aby si mohli vydiskutovať podrobnosti a detaily rozvodu a aby prebehol v čo možno najkratšom čase. 

Celé stretnutie vo väzení malo trvať asi 40 minút a po ňom krásna modelka na sociálnej sieti v ručne napísanom liste vysvetlila svoje dôvody a motiváciu, prečo sa vydala na druhú návštevu obvinenej brazílskej futbalovej ikony. V príbehu na sociálnej sieti následne zdieľala pieseň s textom zdôrazňujúcim aby ju všetci nechali na pokoji.

Modelka pred nedávnom dokonca ohlásila svoj odchod zo sociálnych sietí, keďže toho po kauze Alvesa a následnom rozchode a prebiehajúcom rozvode bolo na ňu naozaj veľa. "Bude to trvať roky, kým vymažem z mojej pamäte jeho pohľad na mňa," uviedla k rozchodu pre španielske médiá. 

Alves je zadržiavaný po obvinení zo sexuálneho napadnutia po údajnom incidente z konca roku 2022 v Barcelone, kedy mal v nočnom klube obťažovať 23-ročnú ženu. Tá údajne žiadne odškodné nepožaduje, ale chce aby zvíťazila spravodlivosť a aby Brazílčan za svoje konanie zaplatil pobytom vo väzení, kde podľa rozsudku môže stráviť 4 až 12 rokov. 

Sexuálne napadnutie má v španielskom trestnom poriadku široký rozsah, môže znamenať všetko od sexuálneho obťažovania až po znásilnenie. Tamojšia polícia neuviedla k prípadu žiadne ďalšie podrobnosti, podľa AFP sa však mala žena sťažovať na nevhodné dotyky zo strany futbalistu na intímnych miestach. Alves pre španielsku televíziu Antena 3 povedal, že v spomínanom nočnom klube bol, ale údajnú obeť napadnutia podľa vlastných slov nikdy nevidel.

Viac o téme: Dani AlvesJoanna Sanzová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu