Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obyvatelia len nechápavo pozerali na oblohu: Najprv zbadali... a o 12 minút neskôr ďalšia záhada

(Zdroj: Twitter/LatestUFOs)

MONTREAL - Video dvoch sád svetiel vznášajúcich sa oblohou nad mestom v kanade sa stalo rýchlo virálnym na sociálnych sieťach. Čo to môže byť, ak to nie je lietadlo? Ľudia vo veľkom špekulujú a samozrejme sa objavili aj teórie o tom, že ide o UFO.

Video, ktoré bolo zverejnené na Twitteri, ukazuje dve sady štyroch svetiel letiacich v trojuholníkovej formácii nad Montrealom s časovým odstupom. V pozadí počuť šokovanú osobou za kamerou. O dvanásť minút neskôr, keď sa na oblohe objavili ďalšie neznáme svetlá, zaznelo: "To jedno znelo skôr ako viacero lietadiel, ale to druhé vydávalo veľmi hlboké bzučanie. V okolí ale nie je žiadna základňa, neviem, čo sa deje."

Fenomén UFO, tiež známy ako UAP (neidentifikované vzušné javy), sú vzdušné objekty, ktorých pôvod nemožno okamžite vysvetliť. Tieto úkazy zamestnávajú predstavivosť ľudí na celom svete, ktorí ich často spájajú s návštevou mimozemských druhov.

"Väčšina UAP môže byť považovaná za balóny, drony alebo letecký odpad. V niektorých prípadoch je vizuálny dojem ovplyvnený skreslením perspektívy, keď objekt vyzerá ako veľký, rýchly a vzdialený," povedal profesor elektrotechniky a počítačového inžinierstva na Bostonskej univerzite Joshua Semeter pre Newsweek.

Viac o téme: KanadaUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu