Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO stromu vyvolala ošiaľ: Nájdete na nej zamaskovanú hrozbu?

(Zdroj: Twitter/ParveenKaswan)

BENGALÚR - Hádanky či ankety sa stali bežnou súčasťou komunikácie na sociálnych sieťach aj medzi úradníkmi. Nevšednú hádanku dal na Twitteri svojim sledovateľom pracovník indickej lesnej služby. Njdete tvora, ktorého má na mysli?

Parveen Kaswan z Indian Forest Service (IFS) zvykne zdieľať zaujímavé zábery súvisiace s flórou a faunou, ktorými testuje pozornosť užívateľov. Tentoraz sa podelil o maskovaciu výzvu: "Ten, ktorý sedí na svojom tróne na okraji lesa. Hádaj.'"

Keď sa človek pozrie pozorne na obrázok, zbadá hada usadeného na vrchole stromu, maskovaného zelenými listami. Väčšina užívateľov tipovala pytóna alebo zmiju. "Pytón. Ten, ktorý má schopnosť prehltnúť človeka, ako hovoria ľudia,'' píše sa v jednom komentári. ''Prekvapujúce, že konáre znesú takú váhu!'' skonštatovala ďalšia osoba. 

Kaswan neskôr prezradil, že ide naozaj barmského pytóna. Ten pochádza z dažďových pralesov v juhovýchodnej Ázii a je známy svojimi horolezeckými schopnosťami. Barmské pytóny sú mäsožravce, ktoré sa väčšinou živia malými cicavcami a vtákmi. Nezriedka sa ale ulakomia aj na ošípané či kozy.
 

Viac o téme: HadPytónHádankaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu