Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO hada sa stalo hitom internetu: Pozrite sa, čo má v papuli!

(Zdroj: Twitter/Parveen Kaswan, IFS)

DILLÍ - Existuje len veľmi málo predátorov, ktoré sú tak nenávidené ako hady. Ich jedinečné a úžasné schopnosti z nich ale často robia fascinujúce stvorenia. Teraz video, ktoré zachytáva veselé huncútstva plaza, spôsobilo, že sa užívatelia sociálnych sietí neubránili smiechu.

Krátke video, ktoré na Twitteri zdieľal dôstojník Indickej lesnej služby (IFS) Parveen Kaswan, zachytáva hada, ktorý schmatol gumenú papuču a odplazil sa s ňou preč so vztýčenou hlavou. "Som zvedavý, čo tento had urobí s papučou. Nemá nohy," napísal Kaswan v príspevku. 

Skupina ľudí mimo kamier zbadala hada približujúceho sa k ich domu a jeden z nich sa rozhodol hodiť po ňom svoju ružovú papuču. Had okamžite schmatol obuv do tlamy a so zdvihnutou hlavou sa rýchlo odplazil preč. 

Video sa stalo hitom internetu a baví ľudí po celom svete. "Myslím, že sa mu páči chuť alebo vôňa gumenej papuče, videl som to niekoľkokrát. Možno má pocit, že to bola jeho korisť," uviedol jeden z komentujúcich. "Popoluška - hadie vydanie," skonštatoval ďalší. 

Viac o téme: HadIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu