Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž počas venčenia zažil poriadny šok: Šteniatko vybehlo z kríkov a v papuli malo... to vážne?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LEEDS - Majiteľ zlatého retrívera zabával počas prechádzky svoju sučku Ahsoku, hádzal jej palicu a ona ju vždy s radosťou priniesla späť. Všetko výborne fungovalo a obaja sa zabávali až do chvíle, kým jej z papule netrčal vibrátor.

Päťdesiatročný Manuel Barcia z anglického Leedsu sa podelil o zábavné zábery šteniatka zlatého retrívera, ktoré počas venčenia objavilo sexuálnu hračku. Dovtedy vraj hádzal pätnásťmesačnej sučke palicu a ona ju vždy poslušne priniesla. Po nejakej chvíli sa však objavila s predmetom, ktorý muža poriadne šokoval. Uviedol, že sa veľmi dobre pobavil a trvalo mu asi päť minút, kým psa presvedčil, aby sa pomôcky vzdala. 

Muž počas venčenia zažil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Keďže je to retríver, rada prináša palice alebo kamene. Vytiahol som pamlsok a presvedčil ju, aby to pustila. Potom som ju dal na vôdzku a rýchlo sme odišli. Myslím, že ten predmet je ešte niekde v tráve," hovorí Manuel. 

Muž počas venčenia zažil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ahsoka sa sa vraj veľmi zdráhala a odmietala vibráto nechať v parku. Z nejakého dôvodu sa jej veľmi páčil. "Nebola príliš šťastná, že som ju tam nechal. Nechcela ju opustiť. Prišlo mi to naozaj smiešne," dodal Brit. 

Viac o téme: PesVibrátorVenčenieSexuálna hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu