Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Patologička prezradila, s akou najstrašnejšou smrťou sa stretla: Z toho, ako zomrel jeden barman, vás až strasie

(Zdroj: Getty Images, TikTok/drjudymelinek)

NEW YORK - Forenzná lekárka Judy Melineková sa podelila o poznatky zo svojej praxe a prezradila, s akým najhrozivejším spôsobom úmrtia sa stretla. V rozhovore pre New York Post zároveň uviedla, že New York je mesto, kde majú súdni lekári možnosť nazbierať vo svojej brandži bohaté skúseností.

Súdna patologička Judy Melineková uprednostnila pre výkon svojho povolania New York pred Los Angeles. V rozhovore vysvetlila, že toto rozhodnutie urobila po stretnutí s miestnym obyvateľom, ktorý jej povedal, že "ak sa naozaj chce naučiť forenznú patológiu, mala by si urobiť rotáciu v New York City, pretože práve tam uvidí všetky druhy spôsobov, ako zomrieť". Často sa jej tiež pýtajú na najhorší spôsob úmrtia, s aký sa vo svojej praxi stretla. Lekárka odpovedá, že o tomto je lepšie nevedieť. 

 

Lookit my new shirt! I found it at Recidivist in Newtown while on my lunch break! It has a death certificate on it! Shirt locally made by https://instagram.com/skunk_nzmadeclothing?utm_medium=copy_link

Posted by Dr. Judy Melinek on Thursday, February 24, 2022

Nakoniec ale spomenula príbeh barmana Seana Doyla, ktorý si na Vianoce v roku 2002 vyrazil na drink s kamarátom Michaelom Wrightom a jeho priateľkou. Dvojica sa však pravdepodobne pohádala po tom, ako Wright obvinil Doyla z flirtovania s jeho partnerkou. Barmana mali potom zhodiť do otvorenej šachty hlbokej asi päť metrov, v ktorej bola vriaca voda unikajúca z poškodeného potrubia. A v tomto bode sa začína najotrasnejšia časť celého príbehu. Muž totiž nezomrel okamžite. Keď na miesto tragédie dorazili záchranné zložky, bol stále nažive, stál na dne a žiadal o pomoc. Nikto mu však nedokázal pomôcť, pretože teplota v šachte dosahovala zhruba 150 stupňov Celzia. Takto k nemu nemohol niekto zliezť dolu a vytiahnuť ho. Keď sa Seanovi aspoň pokúšali zhodiť postroj, ktorý si mal nasadiť, aby ho vytiahli von, nedokázal to, pretože bol už príliš slabý. Po asi desiatich minútach stíchol, takže bolo jasné, že už nežije. 

Keď sa neskôr Seanove pozostatky objavili na pitevnom stole, Melineková zistila, že na tele nie je žiadna pokožka a vnútorné orgány boli doslova uvarené. Keďže mladík pri páde neutrpel žiadne vážnejšie poranenie hlavy, bol pri plnom vedomí, keď ho postihol tento strašný osud. "To, čo robí túto smrť ešte strašnejšou je fakt, že popáleniny spôsobené parou bez ohľadu na to, aké sú vážne, nezničia nervové zakončenia tak, ako plamene. Znamená to, že Sean všetko cítil," uvádza sa vo videu. 

Pokiaľ ide o Wrighta, bol obvinený z vraždy druhého stupňa. Jedna osoba poukázala na skutočnosť, že páchateľova priateľka uviedla, že sa iba správali hrubo a incident so šachtou bola zrejme len nehoda. Nehoda, ktorá sa však skončila pravdepodobne najstrašnejšou smrťou, aká kedy bola zdokumentovaná v New Yorku.

Viac o téme: PatológJudy MelinekNajstrašnejšia smrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu