Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Rodina relaxovala na pláži: Keď doma zbadali, čo náhodou ODFOTILI, až ich striaslo

(Zdroj: Facebook/SES Chelsea Unit)

MELBOURNE - Rodina zostala v šoku, keď na fotografii zbadala mrazivý detail. Na zábere je zachytený muž so svojou malou dcérou na pláži a mávajú do kamery. Za nimi možno vidieť ľudí užívajúcich si more. Ako sa ale zdá, vo vode bol v tom čase aj veľmi nebezpečný živočích - žralok. Nikto z prítomných ho pravdepodobne nevidí.

Minulú nedeľu sa rodina z austrálskeho Melbourne vybrala na pláž Carrum. Doma si potom prezerali fotografie z pekne stráveného dňa. Na jednej vidno otca s dcérou, ako stoja na pláži a veselo mávajú do kamery. Za nimi v mori číha žralok, jeho plutva trčí nad hladinou len pár metrov od nič netušiacich ľudí. 

V ten istý deň bol v susednej zátoke spozorovaný žralok, informovala o tom záchranná jednotka SES Chelsea prostredníctvom Facebooku. "Včera sme uverejnili príspevok o pozorovaní žraloka neďaleko pláže, medzi Bonbeach a Chelsea. No neskôr sme dostali správu od rodiny, ktorá bola na pláži Carrum ráno," píše sa v príspevku, v ktorom sa pýtajú, či by mohlo ísť o rovnakého žraloka. 

 

As many of you would be aware, yesterday, we posted about a shark sighting, just off the beach, between Bonbeach and...

Posted by SES Chelsea Unit on Sunday, January 8, 2023

Niektorí užívatelia sociálnych sietí či vôbec išlo o žraloka alebo aký bol veľký. "Nemôže byť veľmi veľký vzhľadom na veľkosť psa a hĺbku vody," napísal jeden z komentujúcich. "Je veľmi nepravdepodobné, že by žraloka plávajúceho po plytčine nevideli a tí na fotke si to neuvedomili," podotkol ďalší.

Viac o téme: ŽralokAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu