Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Turistka pozrela von z okna hotela: Z toho, čo zbadala v bazéne, ju priam striaslo

(Zdroj: Getty Images)

BANGKOK - Strašidelný moment zažila turistka pri pohľade z okna svojej hotelovej izby. V bazéne sa totiž nachádzal obrovský, viac ako trojmetrový had, ktorý rozhodne nevyzeral, že by svoje nové pôsobisko chcel opustiť. Desivú chvíľu sa jej podarilo zachytiť na video.

Na zhruba minútovom videu sa plaví had v svetielkujúcom bazéne neznámeho hotela. Personál sa ho snaží z bazéna dostať preč, ale nie veľmi úspešne. Autorkou videa je britská hudobníčka Elisabeth Elektra. "Som na dovolenke v Thajsku a v bazéne je 3,6 metra dlhý had," uvádza. 

Thajsko je domovom niektorých najväčších a najsmrteľnejších hadov na svete, vrátane masívneho pytóna mriežkovaného či kobry kráľovskej. V tomto prípade išlo o pytóna mriežkovaného, ktorý nie je jedovatý a nezvykne útočiť. Objavili sa však viaceré prípady, kedy chcel svoju obeť skonzumovať.

Hada sa napokon podarilo z bazéna presunúť. Pod videom na nazbierali komentáre rôznorodej povahy. "Aj had je na dovolenke," poznamenal jeden užívateľ. "Môj zoznam krajín na návštevu sa stále skracuje," skonštatoval iný. 

Viac o téme: BazénHadPytónThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu