Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladík odhalil tajnú funkciu kuchynského drezu: Aj vy máte na ňom toto?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Aj vy máte na okraji kuchynského drezu kruhový otvor a neviete, ako by sa dal využiť? Odpoveď nájdete v TikTok videu užívateľa Kyrana, ktorý je svojím objavom taký nadšený, že ho nazval "najlepším životným hackom všetkých čias". U ľudí však vyvolal zmiešané reakcie.

Mnohí pripúšťajú, že až vďaka videu Kyrana, ktorý ho zverejnil na TikToku, zistili, na čo sa dá využiť kruhový otvor nachádzajúci sa na okraji drezu pri vodovodnej batérii. Výrobcovia ho nechávajú prekrytý, ale ak ho odstránite, získate praktické a najmä účelné miesto na umiestnenie saponátu. Stačí, ak si zaobstaráte užšiu fľašu s pumpičkou, naplníte ju prípravkom na umývanie riadu a otvorenú ju vložíte pod spomínaný otvor tak, aby sa dala z vrchnej časti drezu do nej vložiť pumpička. "Potom poriadne fľašu uzatvoríte a prípravok môžete aplikovať na špongiu," vysvetľuje autor príspevku. 

Užívatelia však voči jeho tipu zaujali zmiešaný postoj. Niektorí poukazujú na iný účel využitia daného otvoru a vysvetľujú, že je tam iba preto, aby sa ľudia mohli rozhodnúť, na ktorej strane drezu chcú mať miesto na odkvapkanie riadu. Ak sú totiž na jeho opačných stranách dva otvory, môžu si ho otočiť a nainštalovať si batériu tam, kde je to pre nich praktickejšie. "Namiesto toho, aby som to všetko robil, môžem prípravok vytlačiť priamo z fľaše," poznamenal jeden chlapík. "Keď je samotný hack viac zdĺhavý než extrémne jednoduchá vec, ktorú nahrádza," uviedol druhý. 

Viac o téme: DrezUmývanie riaduTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu