Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO z pláže vydesilo ľudí: Práve kvôli takýmto veciam neplávam v mori!

(Zdroj: Facebook/Jan Vorster)

STILBAAI - Užívateľ sociálnej siete Jan Vorster z Južnej Afriky zverejnil fotografie z pobrežia, ktoré vyvolali u ľudí paniku. Mnohým totiž až nápadne pripomínali zábery z iného sveta. Ich autor však uviedol, že chcel týmto spôsobom poukázať na škody, ktoré sú napáchané na životnom prostredí.

Fotografie uhynutých rastlín aloe vera zachytené na pláži v meste Still Bay vo Western Cape pôsobia miestami naozaj strašidelne. Hlavným cieľom ich autora bolo zvýšiť povedomie o zúfalom stave životného prostredia. "Prekvapila ma reakcia. Myslel som si, že ľudia sa na tom budú baviť, ale potom to bolo veľmi vážne," povedal. 

 

Strandlopers

Posted by Jan Vorster on Monday, November 28, 2022

Veľa užívateľov podotklo, že keby narazili na tieto mimozemsky vyzerajúce príšery, určite by sa ich báli. Jan desivý efekt dosiahol tak, že steblá rastlín naaranžoval ako chápadlá a tým im dodal nadpozemský vzhľad. "Myslel som si, že by som to mohol použiť ako metaforu, aby ľudia považovali tieto rastliny za mimozemšťanov. V skutočnosti sme to však my, dvojnohí mimozemšťania, ktorí si kazia svoj svet." 

 

Vroegoggend swem. Is hulle hier om te bly? #aliens #aloeferox #morningswim #stilbaaitourism #stillbay #stilbaai

Posted by Jan Vorster on Tuesday, November 29, 2022
 

Die Aloeferoxse was by die riviermond. Dis bitter ... They decided to retreat because of all the invasive alien plants...

Posted by Jan Vorster on Friday, December 2, 2022

Reakcie ľudí boli naozaj veľmi pestré. "Zruším svoju dovolenku. Práve kvôli takýmto veciam neplávam v mori," napísala jedna osoba. "Vyzerajú ako nejaká mimozemská vec z Vojny svetov s Tomom Cruisom," doplnil niekto ďalší. druhý. 

Viac o téme: PlážMimozemšťanAloe veraJužná Afrika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu