Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Cestujúci si šiel vyzdvihnúť kufor na letisku: Keď ho zbadal, onemel! Otrasný pohľad

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Užívateľ Redditu zverejnil fotografiu kufra jeho strýka v stave, v akom ho našiel na batožinovom páse letiska. Pohľad na zdeformovanú batožinu šokovali mnohých užívateľov. Niektorí uviedli, že by bol v lepšom stave, keby ho jednoducho vyhodili z lietadla.

Kufor, ktorý našiel nemenovaný muž po prílete na letisko, bol podľa užívateľov pravdepodobne prepravovaný v motore lietadla. Fotografiu zničenej batožiny zverejnil jeho synovec na stránke Reddit. Napísal, že strýko dostal formulár na vrátenie peňazí, takže má čas nakupovať pred spiatočnou cestou. Nie je známe, o akú leteckú spoločnosťou išlo ani to, kde muž letel. 

Mnohí užívatelia opísali podobné skúsenosti. Viacerí tiež odporúčali, že je dobré odfotografovať si batožinu ešte predtým, ako ju odovzdáme do lietadla. Pri pohľade na stav kufra je prekvapujúce, že jeho obsah zostal relatívne neporušený. "Pristál s lietadlom alebo ho len tak vyhodili cestou?" pýtala sa jedna osoba. 

Objavil sa aj zaujímavý príspevok, ktorého autor uviedol, že keď našiel podobne zničený kufor a so sťažnosťou oslovil zamestnanca letiska, tak dostal odpoveď, že "keď označil batožinu ako krehkú, tak zbavil personál akejkoľvek zodpovednosti", čo bola pre neho úplná novinka.

Viac o téme: LetiskoBatožina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu