Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Britská tlač: Američan Beatie nie je prvým tehotným mužom

Aj keď nie je prvý, na dieťa sa teší.
Aj keď nie je prvý, na dieťa sa teší. (Zdroj: Profimedia)

BERLÍN - Pred niekoľkými týždňami šokoval celý svet príbeh Američana Thomasa Beatieho. Ten je označovaný za prvého tehotného muža na svete a o svojom príbehu verejne prehovoril. Britský Sunday Express však prišiel s článkom, podľa ktorého už pred desiatimi rokmi porodil istý Nemec...

Tajomný neznámy je podľa Expressu manažérom v istej nemeckej spoločnosti a v článku sa volá Dylan (40). Aj meno jeho dcéry zmenili na Joanna. Dylan sa narodil ako najstaršie dievča z troch sestier, vždy sa však cítil ako chlapec a od pätnástich rokov sa začal obliekať podľa otca. V čase počatia dcéry už bol úradne mužom, mal však ešte funkčné ženské orgány.

„Študoval som doktorát, keď som otehotnel. Svojmu profesorovi som povedal, že budem mať dieťa. On mi odpovedal, že ho moje priateľky nezaujímajú. Keď som odvetil, že dieťa čakám ja, nebol schopný slova,“ zaspomínal si Dylan. Tehotenstvo sa mu „podarilo“ v čase, keď stretol homosexuálneho kamaráta túžiaceho po dieťati. Taktiež hľadal lekára, ktorý by bol ochotný urobiť umelú insemináciu. „Tehotenstvo už nebol problém,“ dodal otec a matka v jednej osobe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu