Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena sa tešila na romantický výlet, s týmto však nerátala: Muž jej pripravil riadne nepríjemné prekvapenie!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Žena hovorí, že jej priateľ pozval na spoločný romantický výlet aj svojich kamarátov. To sa jej samozrejme nepáčilo. Bála sa, že bude musieť pokryť výdavky aj za mužových priateľov. Po tom, čo jej sľúbil, že pôjdu len oni dvaja, zažila šok. Obrátila sa preto na Reddit, aby zistila, či v tejto situácii zareagovala správne.

30-ročná nemenovaná žena publikovala na Reddite príspevok, v ktorom uviedla, že si spolu s partnerom chceli urobiť romantický výlet. Napriek tomu, že sú spolu polroka, jej priateľ zvaný Smith navrhol, aby sa k nim pridali aj jeho kamaráti. S tým však žena nesúhlasila, pretože hradila všetky výdavky vrátane pohonného paliva a bála sa, že kvôli ďalším cestujúcim minie viac peňazí, píše The Mirror.

Svojmu priateľovi preto povedala, že nechce, aby sa k nim pridali jeho kamaráti. Muž ju uistil, že napokon pôjdu len sami dvaja a jeho kamaráti s nimi cestovať nebudú. Súhlasila s tým a tešila sa na výlet. Čakalo ju však nemilé prekvapenie, keď ho ráno prišla vyzdvihnúť k jeho domu.

Žena sa tešila na
Zobraziť galériu (2)

„Prišla som autom a vošla do jeho štvrte. Zrazu som ho zbadala stáť vonku s taškou a pri ňom stáli aj jeho dvaja priatelia so svojimi taškami. Bola som šokovaná a naštvaná. Nezastala som – otočila som sa, pokračovala v jazde a vrátila sa domov. V spätnom zrkadle som ho videla, ako za mnou beží. Potom zastavil a začal na mňa kričať. Nereagovala som, dokým som sa dostala domov,“ napísala žena.

Keď s priateľom neskôr telefonovala, okamžite sa na ňu oboril a spýtal sa, prečo sa otočila a odišla. „Povedala som mu prečo a že sa mi nepáči, ako sa ma v podstate snažil prinútiť, aby som vzala so sebou jeho priateľov po tom, čo som povedala, že ich nevezmem. Povedal, že som nám celý výlet pokazila a správala som sa nezrelo a zlomyseľne,“ uviedla žena a dodala, že muž po nej dokonca kričal.

Priateľ sa s ňou v súčasnosti odmieta rozprávať, kým sa neospravedlní. Podľa jeho slov ho žena zahanbila pred jeho vlastnými priateľmi. Používateľka Redditu sa preto obrátila na ostatných, aby jej vo veci pomohli. Tí súhlasia s jej riešením problému a tvrdia, že urobila najlepšie, ako mohla.

„Nemali by ste sa s ním už nikdy rozprávať. Už nikdy nedovoľte, aby sa k vám niekto takto správal,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Keď ľudia testujú vaše hranice a spochybňujú vaše nie, je načase prehodnotiť, či by ste mali alebo nemali pokračovať vo vzťahu. Rozíďte sa s ním, nerešpektuje vás a je ochotný klamať, aby dosiahol svoje. Vaša reakcia bola perfektná,“ dodal ďalší. 

Viac o téme: ŽenaKamarátiRomantický výlet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu