Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena si dala rozpustiť výplň pier: Hrozná alergická reakcia! Teraz varuje aj ostatných

(Zdroj: TikTok/karligardnerxx))

LONDÝN - V snahe zvoliť prirodzenejší vzhľad, milovníci krásy upúšťajú od predchádzajúcich kozmetických úprav, ako sú výplne pier a líc. Do popredia sa čoraz viac dostáva jednoduchá estetika. Aj keď sa môže zdať, že rozpustenie výplní je bezpečnejšie ako ich zavádzanie, nie je to vždy tak. Táto žena varuje pred nepeknou alergickou reakciou.

Napriek všeobecnému predpokladu, že rozpustenie výplní pier či líc predstavuje menšie riziko ako ich zavádzanie, Karli Gardnerová varovala pred procedúrou odstraňovania, pretože ju zdesila hrozná alergická reakcia. Po zákroku skončila hospitalizovaná v nemocnici – jej pery sa hrôzostrašne zväčšili, píše The Mirror. 

@pharm_aesthetic

#stitch with @karli gardner so glad that karli is ok. There is so much to discuss about the safety of Hyaluronidase 🙏 #hyaluronicacid #hyaluronidase #lipswelling

♬ Oh No - Kreepa

Po zdieľaní svojich skúseností na TikToku získalo Gardnerovej video 87 000 zhliadnutí. Vo videu vysvetlila, že na procedúru zašla kvôli nespokojnosti s výplňou pier. Dokonca podstúpila aj test na prípadné alergie, ktorý ich však vylúčil. Napriek tomu sa u nej objavila nepekná alergická reakcia.

Na záberoch je Gardnerová uplakaná a utrápená, pretože sa nedokázala zbaviť opuchu. Keď sa jej opuch presunul z pier na tvár, mladá žena sa ponáhľala do nemocnice, kde jej zdravotníci poskytli pomoc.

@karligardnerxx

baiting my self out here, i did have a patch test and was fine but i was still allergic #lipdissolving #lipfiller #fillergonewrong

♬ Oh No - Kreepa

Niektorí diváci boli zmätení z toho, prečo si Gardnerová chcela dať rozpustiť výplň pier. „Neplánovala som ju rozpustiť, len sa mi nepáčil ten tvar,“ vysvetlila. Ostatní boli súcitnejšie a uviedli, že takáto procedúra musí nepochybne bolieť. „Ach môj bože! Dúfam, že ste už v poriadku, ten opuch musel byť bolestivý,“ napísal jeden z komentujúcich. 

Viac o téme: PeryVýplňAlergická reakcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu