Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sex po operácii? Žena dostala v nemocnici leták s odporúčanými polohami: Vtipné reakcie, TOTO by vraj nezvládli ani zdraví

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Nemusí to byť prvá vec, na ktorú myslíte po veľkom chirurgickom zákroku, ale orientácia v sexe počas zotavovania sa z operácie je určite niečo, čo treba zvážiť. Táto žena sa podelila o svoje sklamanie z návodu na sexuálne polohy, ktorý dostala z nemocnice po výmene bedrového kĺbu. Používatelia TikToku zostali v šoku z jej komediálnej reakcie.

Geografická výskumníčka z Londýna Carla Barrettová zdieľala na TikToku záber nenáročného letáku, ktorý dostala po diagnóze dysplázie bedrového kĺbu. Lekárska príručka s názvom „sexuálne vzťahy“ obsahuje malé ilustrácie štyroch sexuálnych polôh s krátkym návodom, ako na každú z nich, píše The Mirror.

Barrettová vyjadrila svoje sklamanie z letáku, odsúdila jeho nedostatok kreativity a spochybnila, do akej miery tieto polohy vyhovujú jej demografickej skupine. „Keď som išla na výmenu bedrového kĺbu, vedenie nemocnice mi dalo leták, ako mať sex po operácii,“ povedala.

„Klobúk dole, že mi takéto niečo poskytli, najmä preto, že hlavnou demografickou skupinou tohto letáku sú pravdepodobne pacienti vo veku 70 a 80 rokov. Aj keď to vyvoláva niekoľko otázok,“ dodala Barrettová. Napokon podotkla, že informačný leták jej vôbec nepomohol, pretože nie je v heterosexuálnom vzťahu.

Používatelia TikToku zostali v šoku z Barrettovej komediálnej reakcie na leták. Niektorí dokonca priznali, že polohy z letáku by nezvládli ani bez výmeny bedrového kĺbu.

Sex po operácii? Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/drcarlabarrett)

Mnoho ďalších spochybňovalo oprávnenosť rady a poukazovalo na to, že doba rekonvalescencie po výmene bedrového kĺbu je vďaka vylepšeným postupom oveľa kratšia, ako bývala. „Mám 28 rokov a vymenili mi obe bedrové kĺby. Bolo mi povedané, že toto sú staré pravidlá, ktoré teraz netreba dodržiavať. Môžem robiť rozkoly a ohýbať sa,“ uviedol jeden z komentujúcich.

V ďalšom skvelom komentári jedna používateľka TikToku prezradila, aké užitočné môže byť toto usmernenie pre starších pacientov. „Tu je ortopedická sestra: boli by ste prekvapení, koľko ľudí vo veku 70 a 80 rokov žiada tieto informácie,“ uviedla komentujúca.

Viac o téme: OperáciaSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu