Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Žena poprosila priateľa, aby jej zbalil tašku do pôrodnice: Po jej otvorení sa nestačila čudovať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Vo vyššom štádiu tehotenstva je u žien slabá pamäť a koncentrácia pomerne bežná. Keď sa to však stane aj polovičkám, môže dôjsť k zábavným situáciám. Budúca mamička sa na TikToku podelila s obsahom tašky do pôrodnice, ktorú balil jej priateľ. Žena pripisuje chabo pobalenú tašku mužovej panike.

Budúca mamička Holly Boltonová na TikToku publikovala záber svojej tašky určenej do pôrodnice, ktorú celkom sám balil jej priateľ. „Ohodnoťte pôrodnícku tašku, ktorú mi zbalil môj priateľ v 33. týždni tehotenstva – snažil sa zo všetkých síl,“ uviedla Boltonová vo videu.

Vo videu sú zachytené predmety, ktoré žena v treťom trimestri tehotenstva začala vyťahovať z tašky. „Zubná kefka a veľmi prázdna tuba zubnej pasty. Tepláky v 33-stupňových horúčavách. Puzdro na kontaktné šošovky, ale žiadny roztok, obrúsky na tvár a dezodorant. Jeho oblečenie – aspoň mám šortky a staré tangá, ktoré sú mi malé,“ prezradila budúca mamička.

Používatelia TikToku sa podelili o svoje názory a niektorí dokonca zdieľali svoje vlastné skúsenosti s balením tašky do pôrodnice. „Môj manžel mi zbalil džínsovú minisukňu, v ktorej som mala odísť z nemocnice. Neexistoval spôsob, ako by mi mohla sedieť. Tiež bol december,“ napísala jedna z komentujúcich.

„Zbalil tašku presne tak, ako keby cestoval,“ zavtipkoval ďalší. „Tangá? To si robíš srandu, však? Povedala by som mu, aby hneď vyliezol z boxeriek,“ dodala iná diváčka videa.

Na mužovu obranu sa však Boltonová rýchlo postavila na jeho stranu a zastala sa ho pred nemilosrdnými komentármi. „Ľudia, bol v panike, odišiel z práce, ponáhľal sa domov a snažil sa dostať ku mne čo najrýchlejšie,“ vysvetlila Boltonová.

Viac o téme: TaškaPôrodnicaBalenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu