Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ruska sa posmievala Ukrajinkám, kruto na to doplatila: Trest prišiel na dovolenke v Rakúsku

Julia Sergejevna Prochorovová sa posmievala Ukrajinkám.
Julia Sergejevna Prochorovová sa posmievala Ukrajinkám. (Zdroj: Reddit/mardok_z)

VIEDEŇ - Ruska Julia Sergejevna Prochorovová sa teší popularite na sociálnych sieťach TikTok a Telegram. Nedávno zverejnené video jej však prinieslo obrovskú smolu. Počas dovolenky v Salzburgu sa posmievala Ukrajinkám a video potom zavesila na internet. To nemala robiť, škaredo sa jej to totiž vypomstilo.

Prochorovová sa netají svojou podporou ruskej invázie na Ukrajine. Jej klip, v ktorom napáda Ukrajinky, vyvolal na internete rozruch. Zachytáva, ako si na prechádzke po meste všimla dve mladé Ukrajinky a častovala ich pokrikmi "Cherson je náš" a "Urobme referendum v Chersone". Dievčiny si Rusku nevšímali, ale zato internet reagoval pobúrene. Video si na Twitteri pozreli stovky tisíc ľudí.

A potom prišiel trest. Na ďalšom videu sa uplakaná Julia sťažuje, že jej kvôli príspevku zrušil rezerváciu jeden z viedenských hotelov. "Zničili mi dovolenku. Ste spokojní?" Potom ešte pridá pár nadávok. Ktovie, či nejde Ruske o ďalšiu provokáciu. Veď nezmienila ani názov hotela, ktorý jej mal rezerváciu zrušiť. 

Viac o téme: RuskaUkrajinkyJulia Sergejevna Prochorovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu