Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Arogantní turisti vytočili manažérku reštaurácie do maxima: Musela predčasne zavrieť! Ľudia jej tlieskajú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CHARLEVOIX - Manažérka reštaurácie si vyslúžila pochvalu po tom, ako ju predčasne zatvorila, aby ochránila svoj personál pred arogantnými turistami. Podľa jej slov sa totiž k zamestnancom správali nevhodne a jedného z nich dokonca dohnali k slzám. Ľudia jej rozhodnutie podporujú a tvrdia, že návštevníci tohto festivalu sú každým rokom arogantnejší.

Larah Mooreová (27), ktorá pracuje ako generálna manažérka East Park Tavern v Charlevoix v americkom štáte Michigan, informovala na Facebooku o skoršom zatvorení reštaurácie. Vysvetlila, že jej rozhodnutie pramení z prílevu turistov, ktorí do oblasti prichádzajú na každoročný týždenný Benátsky festival. Mesto tak každý rok pri tejto príležitosti navštívi takmer 100 000 ľudí. 

Tento rok bol ale podľa Mooreovej iný, pretože turisti boli k jej zamestnancom až nezvyčajne hrubí. Ich správanie bolo vraj také zlé, že ju to nakoniec presvedčilo, aby v sobotu večer zavrela reštauráciu skôr ako obvykle. "Kvôli zlému zaobchádzaniu s personálom je naša kuchyňa zatvorená," napísala v príspevku z 24. júla. Oznam taktiež vylepila na vchodové dvere reštaurácie. 

 

I've worked in downtown Charlevoix most of my adult life during Venetian. It's usually great, busy, but fun and...

Posted by Larah Moore on Sunday, July 24, 2022

Príliš veľa namyslených frajerov

Benátsky festival je podľa Larah zvyčajne skvelý, zábavný a stojí za to ho navštíviť, no je neuveriteľne sklamaná a zahanbená tým, čo sa deje tento rok. "Moji zamestnanci boli utláčaní celý týždeň. Včerajšia noc bola poslednou kvapkou. Príliš veľa hrubých komentárov, príliš veľa arogantných jednotlivcov, ktorí sa správajú, ako keby na nás mohli hádzať peniaze, aby dosiahli svoje. Príliš veľa namyslených frajerov," pokračuje v rozhovore pre Today. Otvorene vysvetľuje, že s pracovníkmi reštaurácie nebude nikto zaobchádzať ako s odpadom. Má ich veľmi rada a váži si ich. "Sme tu, aby sme vám zabezpečili skvelé jedlo, nápoje a kvalitný čas strávený u nás. Nie sme tu preto, aby ste nás zneužívali. To už nebudeme tolerovať." 

Moorovej príspevok získal viac ako 8 000 zdieľaní, mnoho ľudí obdivuje jej dobrosrdečnosť, keď uprednostnila svojich zamestnancov pred turistami. "Wau je všetko, čo môžem povedať. Je to úprimne smutné, že k tomu muselo dôjsť. Ale tlieskam vám aj za to, že stojíte za svojím tímom. Ľudstvo ako celok musí byť lepšie," napísal jeden z komentujúcich. Iní uviedli, že nedávno zažili podobne neprijateľné správanie turistov. Podľa jednej osoby sú davy navštevujúce Benátsky festival každým rokom viac a viac drzejšie. 

Viac o téme: FestivalReštauráciaTuristiMichigan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu