Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Desivé VIDEO z nemocnice: Potkan pije z infúzie ležiaceho pacienta

(Zdroj: Twitter/Hindustan)

JAGDALPUR - Video nakrútené v Nemocnici Balirama Kashyapa v indickom meste Jagdalpur v štáte Čhattísgarh vyvoláva búrlivé reakcie a zdesenie užívateľov sociálnej siete. Niet sa čomu čudovať. Pohľad na hlodavce, ktoré obhrýzajú hadičky zavedené do tela ležiaceho pacienta a pijú infúziu, je skutočne prisilná káva.

Na Twitteri sa objavilo video, ktoré zachytáva pacienta ležiaceho na lôžku s intravenóznou infúziou glukózy zavedenou do ľavej ruky. Zrazu zo stropu zlezie potkan, presunie sa k fľaši s glukózou a hryzie hadičku. Po chvíli príde ďalší hlodavec, ktorý pije vytekajúcu tekutinu. Šokujúci incident nakrútil na mobil príbuzný pacienta ležiaceho na vedľajšom lôžku. 

Nemocnica v Jagdalpur patrí pod správu Štátnej lekárskej vysokej školy. Jej dekan U.S Painkara uviedol, že sa k incidentu vyjadrí až po riadnom vyšetrovaní. Riaditeľ nemocnice Tiku Sinha však priznal, že toto zariadenie čelí problémom s premnoženými potkanmi, a preto už kontaktoval spoločnosť na kontrolu škodcov. Doteraz bolo údajne v zariadení zabitých 1200 hlodavcov. Nemocnica má zároveň aktuálne problém s nedostatkom personálu, pracuje v nej iba 120 sestier. Čoskoro preto plánujú realizovať výberové konania.

Viac o téme: NemocnicaPotkanPacientIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu