Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Turistka spala v hoteli v Thajsku, keď ju zrazu prebudil... pozrela sa za seba, taký pohľad nečakala

(Zdroj: Instagram/saakshijaain)

CHIANG MAI - Video na Instagrame zachytáva rozkošný moment, kedy ženu spiacu v hotelovej izbe v Thajsku zobudil slon. Tá sa spočiatku zľakla, no potom si uvedomila, že zviera sa chce iba hrať. Autorka záberov na sociálnej sieti prezradila, že v tomto čarovnom rezorte sa môžete kúpať či dokonca hrať so slonmi.

Video, ktoré na Instagrame zverejnila Sakshi Jainová, začína pohľadom na ženu spiacu vedľa otvoreného okna. Keď do nej zvedavý slon jemne štuchne chobotom, najprv ju zaskočí, no čoskoro si dievčina uvedomí, že slon jej nechce ublížiť a je len hravý. 

Jainová vysvetlila, že tento nádherný moment zachytila v rezorte v Chiang Mai, kde hostí ráno budia slony a nie recepčné. Dodala, že hostia sa môžu počas pobytu prechádzať, kŕmiť, kúpať sa a dokonca sa so slonmi hrať. 

"Tento rezort v Chiang Mai má slony, ktoré vás zobudia namiesto recepčných alebo budíka. Takže keď nabudúce pôjdete do Thajska, nezabudnite do svojho výletu zahrnúť aj mesto Chiang Mai, ktoré je obklopené horami, riekami a slonmi," napísala Sakshi. Jej video nazbieralo viac ako 51 miliónov zhliadnutí a 23-tisíc pozitívnych reakcií. 

Viac o téme: DovolenkaHotelSlonTuristkaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu