Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Hororová scéna na diaľnici: Vodička nakrútila, čo sa stalo kamiónu, ktorý šoféroval jej manžel pred ňou

Na diaľnici udrel blesk do auta
Na diaľnici udrel blesk do auta (Zdroj: Youtube/WFLA News Channel 8)

TAMPA - Nikdy neviete, čo sa vám podarí zachytiť na kameru. Istá žena cestovala po diaľnici I-75 na Floride, keď sa zrazu spustil lejak. Na oblohe sa objavovali blesky takmer každých päť sekúnd, preto sa rozhodla túto scenériu nakrútiť na mobil. Okrem toho sa jej ale podarilo zachytiť ešte niečo oveľa fascinujúcejšie.

Michelle Whalenová, ktorá cestovala po floridskej diaľnici Interstate 75, zachytila na videu moment, keď blesk zasiahol vozidlo pred ňou. Bol to kamión, ktorý šoféroval jej manžel Edward. Úder bol tak silný, že poškodil aj autá po boku kamióna. 

Oblasť okolo mesta Tampa je známa silnými búrkami, kedy blesky udierajú do zeme takmer každých päť sekúnd. Ranu z neba do auta však nikto nečakal. Kristen Miceliová, seržantka okresu Hillsborough, sa v čase incidentu nachádzala priamo vo vedľajšom pruhu na úrovni kamióna. 

"Po tej rane bolo auto doslova usmažené. Všetky svetlá na prístrojovej doske sa rozsvietili a môj posilňovač riadenia zhasol. Bola som v šoku. Až po chvíli som si uvedomila, že je vypnutý aj motor," povedala Miceliová. Nikto sa, našťastie, nezranil, ale obidve ich vozidlá boli po zásahu bleskom vážne poškodené.

Viac o téme: DiaľnicaBúrkaBleskFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu