Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Simon (38) chcel zobrať deti do známej reštaurácie! Po niekoľkohodinovej ceste prišlo nepríjemné zistenie: S týmto nerátal

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ESSEX/COVENTRY - Pamätáte sa na kultových Griswoldovcov? Rodina sa raz vybrala autom naprieč Spojenými štátmi do Kalifornie. Ich cieľová destinácia v podobe Disneylandu však bola zatvorená, pretože tam prebiehala rekonštrukcia. Bola to síce len komédia na zdvihnutie nálady, ale predstavte si, že niečo podobné sa vám stane v skutočnom živote.

Svoje o tom vie Simon Harris, ktorý vzal svoje štyri deti Luka (7), Emmu (5), Jamesa (4) a Thomasa (1) na výlet, aby navštívili reštauráciu Binley Mega Chippy. Rodina sa vybrala 12. júna na viac ako 200 kilometrov dlhú cestu z Essexe do Coventry, uvádza Daily Records. Simon si určite myslel, že po príchode do cieľa sa z neho stane otec roka. Nasledovalo však niečo, s čím nikto nerátal. Po päť a pol hodinovej ceste zostali všetci cestujúci ohromení a doslova zničení. Pred obchodom nebolo ani živej duše.

Simon (38) sa pre britský Mirror vyjadril nasledovne: "Deti boli z toho, že pôjdeme do Binley Mega Chippy, nadšené viac ako ja. Luke a Emma radi pozerajú videá na TikToku. Keď dokola púšťali zvučku na Binley Mega Chippy s tou chytľavou melódiou, bolo jasné, čo milujú."

Ako pokračoval, cestovať sa rozhodol skoro ráno, pretože pred reštauráciou sa vždy tvorili dlhé rady. Po dorazení do cieľa tam však parkovalo len päť áut. "Otváracie hodiny, ktoré boli nalepené pri obchode, hlásili, že v nedeľu majú zatvorené. Na Googli som ale jasne videl, že otvorení majú byť aj v nedeľu," nechápal Simon. 

Na druhej strane bol však rád, že tam s deťmi prišiel. "Mohli sme si urobiť aspoň zopár fotiek, i keď reštaurácia bola zatvorená. Majiteľ prišiel a poďakoval nám za podporu. Nemohol uveriť tomu, že toto miesto sa stalo tak populárnym. Nakoniec sme sa tam chvíľu prechádzali a dali si obrovskú pizzu, takže to nebola premárnená cesta," dodal Simon.

Známa reštaurácia

Kamal Gándhí (70), majiteľ Binley Mega Chippy, zaznamenal raketový nárast zisku takmer o 30 percent. Už viac ako 30 rokov robí "jedlá so sebou", no Binley Mega Chippy odkúpil len pred siedmimi mesiacmi. "Je to bláznovstvo. Všetci ľudia, ktorí sem prídu, sú nadšení. Radi im ponúkame to, čo chcú, teda naše skvelé jedlo. Len dúfam, že to nie je len chvíľková záležitosť a budú sa sem vracať aj naďalej," povedal. 

Negatívny postoj ľudí

Po tom, ako sa dostala na verejnosť táto bizarná situácia, sa na Simona spustila vlna komentárov. "Prečo plytváte benzínom, prečo vláčite deti cez polovicu krajiny, keď všetci práve prechádzame obdobím s vysokými cenami?" napísal niekto. Simon sa vyjadril, že deti sa tam len chceli dostať. "Chcel som len ísť s deťmi von. Nechápem niektoré tie reakcie," povedal sklamane.

Viac o téme: Veľká BritániaEssexCoventry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu