Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kontroverzná umelkyňa obsiala svoju toaletu chia semiačkami: Pochválila sa výsledkom! VAU, ten pohľad stojí za to

(Zdroj: Getty Images)

Kontroverzná umelkyňa a TikTokerka vyvolala u svojich divákov obrovský záujem, no i pohoršenie. Predstavila svoj najnovší projekt, v rámci ktorého obsiala svoju toaletu chia semiačkami. Z nich začali postupne rásť zelené klíčky, ktoré pretvorili jej bielu, keramickú toaletu na hotovú džungľu.

TikTokerka a umelkyňa Ali Sapgnolaová rada vytvára „poburujúce“ formy hudby či umenia a publikuje ich na sociálnej sieti. Najnovšie celú toaletu vrátane sedátka a poklopu obsiala chia semienkami, z ktorých začali postupne vyrastať zelené klíčky.

@alispagnola

Art is supposed to make you feel

♬ original sound - Ali Spagnola

V sérii videí Spagnolaová ukázala divákom proces pestovania chia rastliniek na jej toalete v priebehu jedného týždňa. Len za sedem dní sa jej porcelánový trón zmenil z perleťovo bielej na sviežu zelenú vďaka chia klíčkom.

Kým niektorí diváci boli voči ženinmu nápadu skeptickí a neverili, že zo semiačok skutočne niečo vyrastie, iní boli optimistickejší. Vo svojom prvom videu zo série poburujúca umelkyňa predstavila svoj nápad. Svojich fanúšikov informovala, že semiačka bude polievať trikrát denne počas týždňa.

Spagnolaová každý deň dokumentovala, ako zalieva svoju chia toaletu. Komentujúci mali z projektu zmiešané pocity. „Nedokážem povedať, či to milujem alebo nenávidím... tak či tak ma to zaujíma,“ napísal jeden z divákov videí.

@alispagnola

Attempting 🚽🌱 chia pet

♬ original sound - Ali Spagnola

Mnohí komentujúci sa však pýtali, či Spagnolaová po úplnom vyklíčení semien bude sedieť na svojej nadýchanej zelenej toalete. Na siedmy deň na to TikTokerka odpovedala videom, v ktorom sa posadila na svoje zarastené záchodové sedátko. „Je to také zvláštne a príjemné, trochu vlhké, ale uspokojivým spôsobom. Pohodlne kašovité a rozkošné,“ prezradila divákom.

Spagnolaová aj naďalej pokračuje v dokumentovaní svojej nezvyčajnej a originálnej toalety s chia klíčkami.

Viac o téme: ToaletaUmelkyňaZdobenieWC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu