Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia zverejnila FOTO ženy, po ktorej pátrala: Keď ju zbadali muži, padla im sánka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Snímka, ktorú na internete zverejnila austrálska polícia, si získala veľkú pozornosť, ale nie z dôvodu, ktorý zamýšľala. Jocelyn Lairdovú (44), ktorá údajne často navštevuje predmestie Sydney Manly, hľadali policajti v súvislosti s nevybaveným zatykačom. Medzičasom sa našla.

Fotografiu Lairdovej zverejnili v utorok na stránke velenia policajnej oblasti Northern Beaches na Facebooku aj na iných miestnych stránkach, aby ju pomohli nájsť. Mnohých užívateľov však viac než to, čoho sa dopustila, zaujal jej vhľad. "Hľadá sa za krádež môjho srdca," napísal jeden muž. "Priam mi vyráža dych," podotkol ďalší. 

Polícia zverejnila FOTO ženy,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: NSW Police)

Polícia najskôr obmedzila komentáre k príspevku, no napokon príspevok zmazala. Denník Manly Observer tiež odstránil fotografiu a podrobnosti, ktoré boli zdieľané na Facebooku o dotyčnej žene. "Ďakujeme vám všetkým za spätnú väzbu, komentáre boli odstránené a zakázané. Chceli by sme pripomenúť tým, ktorí príspevok kritizovali, že toto je absolútne vhodný príspevok pre túto stránku," napísal Manly Observer podľa news.com.au

Jednou z najznámejších policajných fotografií, ktorá sa stala virálnou kvôli vzhľadu dotyčnej osoby, bol Američan Jeremy Meeks, bývalý člen gangu a teraz úspešný model. Bol zatknutý v roku 2014 počas vyčíňania gangu v Kalifornii a preslávil sa, keď jeho fotku zverejnila polícia na Facebooku. Teraz má na Instagrame 1,6 milióna sledovateľov a v roku 2020 mal mať čistú hodnotu takmer šesť miliónov dolárov. 

Minulý rok sa zas nechcenou hviezdou stal v Austrálii hľadaný Jess Mabilia po tom, čo jeho záber zverejnila polícia v štáte Victoria. Hľadali ho pre porušenie súdnych príkazov. "Dúfam, že ho nájdem na Tinderi skôr, ako ho nájdu úrady," napísala jedna žena, ktorá si za svoj komentár získala tisíce lajkov.

Viac o téme: IdentikitPolícia Austrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu