Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Žena sediaca za princom Charlesom na oslavách platinového jubilea je hitom: Keď uvidíte, čo robila!

(Zdroj: Twitter/Gillian Gray)

LONDÝN - V nedeľu sa skončili štvordňové oslavy platinového jubilea britskej kráľovnej Alžbety II., ktorá je už úctyhodných sedemdesiat rokov na tróne. Podujatie včera poznačil jeden naozaj vtipný moment, ktorého hlavným aktérom bol princ Charles a žena, ktorá sedela za ním.

Uplynulé dni slávila Británia platinové výročie Alžbety II. na tróne. V rámci pompéznych osláv, ktoré trvali od štvrtka do nedele, sa konala vojenská prehliadka, omša či koncert hudobných hviezd. Kráľovná oslávila svoje jubileum po boku rodiny vrátane svojich vnukov a pravnukov, ktorí sedeli v kráľovskom boxe. Veľkú pozornosť okrem nich upútal aj princ Charles, či skôr žena, ktorá sedela v rade za ním. Je totiž zjavné, že sa pri podujatí veľmi nebavila a dala si šlofíka. 

Tento moment pobavil mnohých užívateľov, ktorí zverejnili svoje videá na Twitteri. "Išla si neskoro spať, drahá?" píše jedna osoba vo svojom príspevku. 

Našli sa však aj takí, ktorí považujú ženino správanie za neúctivé a nevhodné danej slávnostnej chvíle. Viacerí podotkli, že niekto mal ženu drgnúť a zobudiť. V každom prípade jej zdriemnutie sa už navždy zapísalo do histórie. 

Viac o téme: Alžbeta II.Princ CharlesPlatinové jubileum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu