Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matku (28) vydesil pohľad na detský monitor: Jej dcérka mala spať ale... čo to, preboha, robila?!

(Zdroj: TikTok/christiegeeee)

LONDÝN - Keď si matka z Veľkej Británia pozrela nedávno záznam z detského monitora, ostala poriadne vydesená. Objavilo sa na ňom totiž niečo, čo rozhodne nečakala. Ľudia jej radia, aby zavolala exorcistu, lebo ho určite v jej dome čaká veľa práce.

Dvadsaťosemročná Christie Georgeová zverejnila na TikToku video, v ktorom opísala svoju hrozivú skúsenosť. Ukazuje v ňom, ako si prezerá detský monitor z izby svojej dcéry, keď sa zrazu na obrazovke objaví zblízka jej tvár. 

Video zaznamenalo doteraz už takmer dva milióny zhliadnutí. "Toto je dôvod, prečo nerada dávam svojho syna do postieľky v jeho izbe. Pretože to znamená, že potom musím skontrolovať monitor a toho sa veľmi bojím. Neviem prečo," priznala jedna matka. 

Georgeová uviedla, že to nie je prvýkrát, čo ju vystrašil pohľad na záznam. Pred časom na ňom videla, ako jej dcéra stojí v rohu izby a uprene hľadí do kamery, akoby niečo upútalo jej pozornosť. Viacerí užívatelia Christie poradili, aby okamžite zavolala exorcistu alebo kňaza, lebo očividne v jej dome prebývajú zlé sily. 

Viac o téme: DieťaDetský monitor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu