Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladíka skoro ráno zobudil hmyz: Keď ho uvidíte na FOTO... mnohých by vydesil na smrť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Muž bol šokovaný, keď ho o pol šiestej ráno nemilosrdne zobudil lietajúci hmyz, ktorý si našiel cestu do jeho izby a poriadne mu rozbúšil srdce. Išlo o päťcentimetrového sršňa, ktorý vraj vyzeral priam démonicky. Príspevok na Reddite sa stal takmer okamžite populárnym.

Väčšinu ľudí zobudí budík alebo zvuky prichádzajúce spoza okna. Tento muž však zažil úplne iný budíček. Postaral sa oň asi päť centimetrov veľký hmyz, ktorý vletel do jeho spálne. "Čo je to za démonickú osu, ktorá ma zobudila o 5:30? Chce ma zabiť?" píše vo svojom príspevku na Reddite. 

Viacerí užívatelia sa domnievajú, že hmyz, s ktorým sa mladík stretol na úsvite, bol s najväčšou pravdepodobnosťou sršeň. Autor príspevku v komentári neskôr doplnil, že jemne potriasol závesom, až kým hmyz neodletel. Napriek tomu mu srdce búšilo ešte dlho. "Potrebujem šálku čaju," dodal. 

 

Niekto podotkol, že sršne sú veľmi učenlivé a málokedy bodnú ľudí. "Ak si myslíš, že je hrôzostrašný, počkaj, kým uvidíš, aké veľké sú kráľovné. Začiatkom mesiaca jedna lietala po mojej záhrade," napísal jeden z komentujúcich. "Určite nešiel po vás, len hľadal vhodné miesto na hniezdenie," myslí si ďalší užívateľ. 

Viac o téme: HmyzSršeň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu