Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

FOTO Vodič nasadol do auta, skoro dostal infarkt: Pri pohľade na to by vás premkla hrôza

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Austrálčanovi Chrisovi Taylorovi sa v aute udomácnil pavúk, ktorého tam náhodou našiel ešte pred rokom. Neobvyklý pár si časom zvykol jeden na druhého, navzájom sa rešpektujú a nemajú problém so zdieľaním spoločného priestoru. Majiteľ vozidla sa dokonca priznal, že by mu bolo veľmi ľúto, keby sa pavúk rozhodol opustiť ho.

Keď Chris našiel pred rokom vo svojom aute pavúka, namiesto toho, aby siahol po repelente alebo ho dorazil novinami, rozhodol sa nadviazať s ním priateľstvo a urobil z neho svojho domáceho miláčika. Neskôr ho láskyplne pomenoval Steve. Až neskôr prišiel na to, že je to samička. "Objavila sa jedného dňa takto pred rokom vo februári na prístrojovej doske, keď som zastavil na semafore. Bola však o polovicu menšia ako teraz. Pozoroval som, ako rastie," opisuje svoju 15-centimetrovú spoločníčku. 

 

MAN FINDS GIANT SPIDER IN HIS CAR AND DECIDES TO KEEP IT THERE AS A PET FOR AN ENTIRE YEAR - (02/07/2022) If you found a...

Posted by WQSB on Monday, February 7, 2022

Pred niekoľkými mesiacmi ju dostal von, ale na druhý deň bola späť ukrytá pod slnečnou clonou, takže sa jej v aute z nejakého dôvodu páči. Tyler sa vo všeobecnosti pavúkov nebojí, tak ho tam nechal. Keď mu ale spadne do lona alebo sa objaví pár centimetrov nad jeho hlavou počas jazdy v 200-kilometrovej rýchlosti, veľmi nadšený z toho nie je. Keď raz samička skončila v jeho rozkroku, takmer narazil do steny tunela v Sydney. Keď má Chris v aute pasažierov, často sa zľaknú alebo kričia. Steve je vraj skvelý v tom, že svojho "pána" drží viac v strehu, keď šoféruje. 

Hoci si títo dvaja vytvorili trochu zvláštne puto, podľa sympatického Austrálčana ešte nie sú najlepší kamaráti. Pavúk mu ale vraj pomáha ušetriť dosť peňazí. "Nechám si ju, veď šetrím peniaze, pretože už nikto nechce, aby som ho odviezol. Mám ju rád, ale nepovedal by som, že sme blízki priatelia. Zatiaľ! Bol by som trochu smutný, keby sa rozhodla odísť," dodal. 

Viac o téme: PavúkVodičAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu