Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Otca až zamrazilo, keď videl, čo robí jeho syn v posteli: Od strachu si radšej kúpil lampu!

(Zdroj: Youtube/Dogtooth Media)

BALLACHULISH - Rodičia batoľaťa veria, že kamera v izbe ho zachytila, ako máva na ducha svojej zosnulej prababičky. Kým matku chlapca toto nadprirodzené stretnutie upokojilo, otec sa vyľakal tak veľmi, že si musel kúpiť nočnú lampu. Video zverejnené na sociálnej sieti komentovalo množstvo ľudí.

Jamie Bonnett si myslel, že jeho dvojročný syn Loki ukazuje na tienidlo lampy, keď ho začiatkom tohto mesiaca uložil spať do svojej a manželkinej postele. Fascinujúce zábery však ukazujú, ako sa chlapčekov zmätený výraz rýchlo mení na úškrn predtým, než začne mávať smerom k prázdnemu rohu miestnosti a smiať sa. Následne viackrát povie "ahoj", zatiaľ čo nepokojný Jamie sa nervózne smeje a pýta sa: "Koho zdravíš?" pričom si uvedomí, že by mohlo ísť o nadprirodzené stretnutie. 

Tridsaťročný Bonnett prezradil, že si myslí, že Loki videl svoju mŕtvu prababičku Isabel Mathersovú, ku ktorej mal naozaj blízko, kým začiatkom tohto roka nezomrela na rakovinu vo veku 87 rokov. Chlapček je vraj veľmi plachý a nezdraví nikoho okrem rodinných príslušníkov. Isabel pred smrťou povedala Bonnettovcom, že ich bude navštevovať v posmrtnom živote, píše denník Edinburgh Live

Matka Stacey MacGillivrayová (25) nadprirodzenú návštevu považovala za upokojujúcu. Jej manžel však priznal, že bol taký vystrašený, že si musel kúpiť nočné svetlo, s ktorým bude pár dní spať. "Je jasné, že ukazoval na niekoho v rohu a pozdravil ho. Je veľmi hanblivý, takže nikoho nepozdraví, pokiaľ nie je z rodiny. Podľa toho, ako sa usmieval a mával, jediná osoba, s ktorou si bol tak blízky, bola Staceyina stará mama. Zomrela len nedávno," povedal Jamie z dedinky Ballachulish, ktorý podľa svojich slov predtým neveril na podobné veci, ale jeho viera sa trochu zmenila. "Je pekné vedieť, že možno existuje niečo posmrtné a možno tam na neho dohliadala. Hovorí sa, že deti sú na takéto veci náchylnejšie."

Video, ktoré zverejnila Stacey, bolo na TikToku doposiaľ zhliadnuté viac ako dva milióny krát. Ľudí vydesilo, niektorí súhlasili, že Loki asi naozaj videl prababičku. "Pane bože, schmatol by som chlapca a rýchlo vybehol z tej miestnosti," napísal jeden užívateľ. 

Viac o téme: DuchDieťaParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu