Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO Spoločnosť LG ukrýva vo svojom logu dômyselné posolstvo: Všimli ste si ho niekedy?

(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Pokiaľ zbadáte na niektorom logu veľkej spoločnosti niečo jedinečné alebo zaujímavé, pravdepodobne to tam nie je náhodou. Veľká technologická spoločnosť LG je toho živým príkladom. Do svojho loga ukryla niečo netradičné. Všimli ste si to niekedy?

Logo LG má podobu ružového až tmavočerveného kruhu s písmenami L a G. No možno ste v ňom spozorovali aj priateľsky vyzerajúcu tvár, uvádza lg.com. "L“ si možno predstaviť ako nos, zatiaľ čo "G", ktoré sa tiahne okolo vonkajšej strany, vytvára úsmev. Dokonca aj malá bodka v logu má svoj význam. Symbolizuje oko, pričom to druhé je možné vnímať ako žmurkajúcu čiarku v písmene "G".

Zahrnutie tváre do loga nevzniklo náhodou. Firma sa takýmto spôsobom snaží viac prepojiť s ľuďmi. Odborníci vysvetlili dôvody skrytého obrázka tváre. "Tieto symboly pomáhajú spoločnosti LG pôsobiť prístupnejšie a vzbudzujú v nej niekoho, kto rád k sebe pozýva nových ľudí." 

Všimli ste si, že sa na vás usmieva televízor, chladnička alebo iný spotrebič od spoločnosti LG? "Globalizmus, budúcnosť, energia, ľudskosť a technológia sú základnými piliermi, na ktorých stojí táto spoločnosť. Veľké pśiemná L a G umiestnené v kruhu zdôrazňujú naše ideály nad všetko ostatné. Symbol predstavuje naše odhodlanie zaviesť trvalý vzťah a dosiahnutie najvyššej spokojnosti pre našich zákazníkov," uvádza sa vo vysvetlení spoločnosti. 

Viac o téme: LogoSymbolLG
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu