Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Influencerka sa pochválila novým doplnkom v spálni: Keď ho zbadali ľudia... hriešne myšlienky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/mrshinchhome)

ESSEX - Influencerka z anglického grófstva Essex si kúpila elegantné čierne presýpacie hodiny, ktoré zladila so svojou novou posteľou. Jej fanúšikovia sa ale zamysleli nad tým, prečo si kúpila hodiny na meranie času práve do spálne. Britka vysvetlila, že v spálni žiadny čas merať nebude.

Tridsaťdvaročná Sophie Hinchliffeová si minulý týždeň zaobstarala presýpacie hodiny s čiernou konštrukciou. Farebne sa jej hodili k novej posteli, o ktorú sa bude deliť s manželom Jamiem. "Myslela som si, že to bude v spálni vyzerať pekne s novou posteľou, ktorú som práve kúpila pre mňa a Jamieho do našej novej izby," uviedla na svojom Instagrame. 

FOTO Influencerka sa pochválila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/mrshinchhome)

Netrvalo dlho a fanúšikovia sa na influencerku obrátili s otázkou, načo potrebuje presýpacie hodiny na meranie času do spálne. "Prepáčte, ale toto ma rozosmialo... časovač v spálni," napísal jeden z komentujúcich. 

Hinchliffeová pochopila, na čo jej fanúšikovia narážajú a neubránila sa smiechu. Očividne si mysleli, že hodiny majú merať, ako dlho bude trvať sexuálny akt manželov. "Prasknem od smiechu! Úprimne, ľudia, to mi ani nenapadlo. Len som si myslela, že nový čierny rám postele by mohol ladiť s konštrukciou presýpacích hodín. Sľubujem, že som nič neplánovala merať," objasnila Sophie. 

Viac o téme: HodinkyInfluencerkaMrs Hinch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu