Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Mladík sa pýtal Kanaďanky, čo si myslí o Vladimirovi Putinovi: Jej odpoveď vás dostane do kolien

(Zdroj: TikTok/helpukraine.store)

NEW YORK - Video mladej ženy z New Yorku, ktorá si splietla ruského prezidenta Vladimira Putina s pokrmom, obletelo svet. Počas rozhovoru totiž došlo k nedorozumeniu, ktorého výsledkom sú práve spomínané virálne zábery.

Spolupracovníci projektu Help Ukraine Store, ktorý pomáha zbierať finančné prostriedky pre utečencov z Ukrajiny, chodia posledné dni po New Yorku a pýtajú sa ľudí na ich názor na to, čo sa práve deje na Ukrajine. 

Takto sa mladík spýtal jednej dievčiny, čo si myslí o Vladimirovi Putinovi. Tá ale zle rozumela a myslela si, že sa pýta na jedlo zvané "poutine", čo sa v angličtine vyslovuje rovnako ako meno ruského prezidenta. "Bežne nejedávam poutine. Vlastne myslím, že som to ešte nikdy nejedla," odvetila. Keď sa ale jej kamarátka začne strašne smiať, hneď pochopí, že chlapík sa pýtal na niečo iné. 

@helpukraine.store

What do you think about Putin? 🤯 If you want to support Ukraine, you can buy our custom hoodie! Link in bio

♬ Forever - Labrinth

Poutine je kanadský pokrm typu rýchleho občerstvenia. Tvoria ho hranolky, syr a zahustená omáčka z mäsového vývaru. Môže sa doplniť ďalšími surovinami, ako napríklad slaninou, cibuľou alebo hráškom. Recept pochádza z regiónu Quebec a jeho názov je odvodený z anglického výrazu "pudding". 

Viac o téme: Vladimir PutinUkrajinaVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu