Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Ukrajinec utekajúci pred vojnou sa stal hitom: Novinárku v živom prenose odrovnal svojou otázkou

(Zdroj: Twitter/Wittgenstein)

KYJEV - Ukrajinský utečenec totálne vyviedol z miery britskú reportérku, keď sa počas živého prenosu opýtal, či je vo Veľkej Británii legálny kanabis. Mnohí ľudia ocenili jeho úprimnosť, i keď sa môže zdať v týchto ťažkých časoch, kedy Ukrajina čelí útokom zo strany Ruska, tak trochu nevhodná.

Novinárka televízie Sky News minulý týždeň robila reportáž z miesta neďaleko ukrajinského Kyjeva. Nakrúcala tamojších obyvateľov, ako nastupujú do autobusu, ktorý ich mal odviezť do bezpečia. Sama sa očividne bála o svoju bezpečnosť, keďže mala oblečenú nepriestrelnú vestu a na hlave prilbu. Mladíka so slúchadlami okolo krku, ktorý sa už nachádzal v autobuse, sa spýtala, či je v poriadku a koľko ľudí ešte čaká na záchranu. 

"Som v poriadku. Fajčím trávu, 420 (medzinárodný symbol huličov marihuany, pozn. red). Ste Američanka? spýtal sa reportérky. Tá odpovedala, že je Britka. "Je v Británii legálna tráva?" pokračuje cestujúci, ktorý vyzeral byť absolútne pokojný. Šokovaná reportérka sa zasmiala a odvetila, že je rada, že to je všetko, na čo mladík myslí. 

Video vtipného incidentu sa stalo hitom na sociálnych sieťach, kde ho videli už milóny ľudí. Mnohí z nich ho zároveň okomentovali. "Musím sa priznať, že v podobnej situácii by ma zaujímala asi rovnaká vec," napísal jeden užívateľ. Druhý podotkol, že fajčenie marihuany možno pomáha mladíkovi vyrovnať sa s traumou, ktorú práve v súvislosti s vojnou prežíva. 

Viac o téme: MarihuanaKanabisUkrajinaVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu