Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

FOTO Otec ukázal svojho štvormesačného syna: Keď ho ľudia zbadali, padla im sánka

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/cm199227)

LONDÝN - Keď máte na rukách malé dieťa, pravdepodobne sa nevyhnete milej pozornosti okolia. Tento pár sa však pozornosti nevyhne z iného dôvodu. Ich štvormesačný syn je totiž omnoho väčší ako priemerné dieťa v jeho veku. Jeho rodičia zverejnili na TikToku video, ktoré pobavilo užívateľov.

Istá dvojica zverejnila video, v ktorom vysvetlila, prečo púta pozornosť iných ľudí. Otec štvormesačného chlapčeka stojí v izbe a vyzerá zachmúrene. "Dnes na mňa ukázali trikrát, všetko kvôli veľkosti môjho štvormesačného dieťaťa. Pozrite na neho, aký je veľký," uvádza sa vo videu. Následne muž zdvihne svojho syna, ktorý je na svoj vek naozaj obrovský. 

FOTO Otec ukázal svojho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tiktok/cm199227)

Chlapcova mama v komentároch napísala, že ona i jej partner sú priemerne vysokí, preto si nevie vysvetliť, po kom je ich syn taký veľký. Video si v každom prípade získalo obrovskú pozornosť. Viacero ľudí uviedlo, že im je ľúto chlapcovej matky. "To nie je dieťa, to je dospelý muž s hypotékou, dvoma deťmi a úspešným podnikaním! Veľmi roztomilé," napísal jeden z komentujúcich. 

Podobne vtipných komentárov sa pod videom objavilo viac. Matka chlapca potvrdila, že hoci bol po narodení výnimočne vysoký, jeho hmotnosť bola priemerná. Mnohí užívatelia sa však zhodli v tom, že chlapček je rozkošný aj napriek tomu, aký je to valibuk. 

Viac o téme: DieťaSyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu