Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Cestujúci ostali v šoku, keď zbadali, čo sa deje v metre: Veď tá žena levituje!

(Zdroj: Youtube/Storyful Media)

ŠANGHAJ - Cestujúcich pravidelnou linkou metra v čínskom meste Šanghaj ohúrila jedna mladá dáma. Nikto z nej nedokázal spustiť oči, pretože sa zdalo, že levituje vo vzduchu. Pokojne si popritom pozerala niečo na mobile. Nikto nechápal, čo sa to vlastne deje.

Celý vozeň metra sa bavil na tom, ako jedna pasažierka levitovala vo vzduchu. Niektorí si ženu aj nakrútili na video, pretože niečo podobné ešte nikdy nevideli. Ako to dokázala? 

Vodič sa stratil v divočine: Keď videl, kam ho naviguje Google Maps, okamžite otočil volantom

Keď sa podarilo odhaliť totožnosť cestujúcej, všetkým to už bolo jasné. Išlo o ruskú akrobatku, ktorá si hovorí Darina. Celá situácia bola viac ako komická. Pri každom naklonení vlaku sa totiž naklonila aj mladá žena. Vo vzduchu visela tak, že si sadla do tureckého sedu. Svoje vlasy jednoducho priviazala o hornú tyč a visela z nej. 

Darina je členkou Šanghajského cirkusu a ako sa vyjadrila, vo vlaku len využila niečo zo svojej dlhoročnej profesionálnej kariéry. Túto konkrétnu pózu vraj trénovala vyše polroka. "Chcem všetkým pripomenúť, aby to neskúšali. Je to veľmi nebezpečné a ľahko sa pri tom zraníte," varovala. 

Darina pôsobí ako cirkusová umelkyňa od roku 2013, no táto konkrétna zručnosť známa ako "vešanie vlasov" je tu už oveľa dlhšie. Pôvodne vznikla v Číne a tradične sa predvádza s vlasmi obmotanými okolo kruhu alebo veľkého háku. Často sa aplikuje pri predvádzaní iných cirkusových trikov. Vlasy musia byť starostlivo umiestnené, aby uniesli hmotnosť akrobata. Ten sa o ne musí zároveň veľmi dobre starať. Určite sa to neoplatí skúšať na vlastnej koži. 

Viac o téme: VlakŠanghajAkrobatkaČina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu