Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pasažierka si prečítala správu, ktorú dostala žena sediaca pred ňou v lietadle: Jej obsah ju šokoval

(Zdroj: Reddit/esporx)

LONDÝN - Istá žena sa na Reddite podelila o svoju šokujúcu skúsenosť z lietadla. Podarilo sa jej totiž odfotografovať dôkaz o tom, že jedna zo spolucestujúcich mala covid a napriek tomu cestovala. Jej príbeh vzápätí rozdelil užívateľov do dvoch skupín. Kým niektorí sa domnievajú, že autorka príspevku je neslušne zvedavá, iní si myslia, že neurobila nič zlé.

Užívateľka Redditu zverejnila fotku z lietadla, na ktorej sa jej podarilo zachytiť obsah správy z mobilného telefónu pasažierky sediacej v rade pred ňou. Po prijatí správy od kamaráta menom James žena odpísala: "Máme COVID... psst. Preto sa vraciame domov o deň skôr a teraz sme v lietadle."

Autorka príspevku sa zároveň spýtala, či je niečo také vôbec legálne. Jej fotografia vzápätí vyvolala medzi ľuďmi zmiešané reakcie. "Napísala to len preto, lebo vedela, že niekto za ňou číta jej správy," myslí si jedna užívateľka. "Fotenie displeja mobilu niekoho iného v lietadle? Legálne. Letíte v lietadle s covidom? Asi tiež legálne. Obidve sa správajú narcisticky," poznamenal ďalší. 

KORONAVÍRUS Vedci upozorňujú na tieto možné zmeny u žien po očkovaní

Podľa viacerých užívateľov ale cestujúca zverejnením fotografie neurobila nič zlé. Vyjadrili nepochopenie nad tým, ako je možné, že keď niekto vie, že má COVID-19, aj tak si sadne do lietadla medzi ostatných cestujúcich. Tvrdia, že autorka príspevku mala o všetkom informovať palubný personál. 

Viac o téme: LietadloKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu