Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Žena ostala v nemom úžase, keď zbadala, čo je vidno v rozbúrených vlnách: Vidíte to aj vy?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

BABBACOMBE - Tracey Bosworthová spozorovala pri fotografovaní prílivu v meste Babbacombe v anglickom grófstve Devon zaujímavý úkaz. V jednej z rozbúrených vĺn, ktoré vrážali do schodov lemujúcich pláž, sa vytvoril obraz nápadne pripomínajúci tvár Ježiša Krista.

Bosworthová je vášnivá fotografka. Počas minulotýždňovej prechádzky na pobreží mora ju upútal pohľad na vlny, preto neváhala a začala fotiť. "Všimla som si, že v dôsledku vysokého prílivu a búrky Barra špliechali vlny až na schody vedúce na pláž takmer po celej jej dĺžke. Miestami boli naozaj veľké," začína svoje rozprávanie. 

Unikátna FOTO počas vlnobitia: Keď ju uvidíte celú, padne vám sánka

V ten deň toho odfotila viac a rozhodla sa, že niektoré snímky zverejní na sociálnej sieti. Pri ich výbere však narazila na prekvapivý záber. V jednej z rozbúrených vĺn totiž uvidela ľudskú tvár, ktorá jej pripomínala Ježiša Krista. "Rozrušilo ma to. Cítim sa skutočne požehnaná!" hovorí. 

FOTO Žena ostala v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jej slová navyše umocňuje aj svetelný lúč, ktorý pôsobí dojmom, že dopadá z otvorenej oblohy. "Milujem pozorovanie vĺn a milujem fotografovanie. Spojenie týchto dvoch vecí je moja predstava neba," uzavrela Tracy. 

Viac o téme: VlnyJežiš Kristus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu