Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Mladík pri renovácii domu narazil na ohromujúci objav medzi dvomi stenami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEWCASTLE - Pri renovácii domu môžete naraziť na skutočne čokoľvek, napríklad na správu vo fľaši, ako tento Austrálčan. Fľaša bola ukrytá medzi dvoma stenami. Jeho príbeh je o to zaujímavejší, že sa mu podarilo nájsť jedného zo stavebných robotníkov, ktorý správu napísal pred takmer päťdesiatimi rokmi.

VIDEO nechutného objavu pri renovácii domu: Manželia cítili strašný smrad, pozreli pod koberec...FUJ!

Matt Streatfeild z Newcastlu v Novom Južnom Walese uviedol, že počas nedávnej rekonštrukcie svojho domu našiel medzi dvoma stenami sklenenú fľašu od mlieka. Vo vnútri bol odkaz, ktorý napísali štyria robotníci. Tí postavili dom o desaťročia skôr. V odkaze z 5. apríla 1974 je uvedený zoznam pracovníkov, ktorí projekt dokončili, a vysvetľuje, že vznikol medzi prvými po konverzii na metrický systém. "Stále počúvate legendy o správach vo fľaši, ale nikdy si nemyslíte, že ju nájdete medzi dvoma stenami vo svojom vlastnom dome," uviedol Streatfeild.

Neskôr sa mu podarilo dostať sa do kontaktu s Ronom Niddriem, jedným z robotníkov, ktorí boli autormi správy. "Jedno z týchto malých mement sa vyplatilo. Skutočnosť, že to bolo pred 47 rokmi, bol ešte väčší šok," povedal Matt. Fľašu plánuje vrátiť na jej bývalé miesto, akonáhle bude dokončená renovácia, spolu s rúškom a vlastnou správou o tom, aký bol život týchto posledných pár rokov. 

Viac o téme: RenováciaObjavOdkaz vo fľaši
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu